Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Pitufo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7505
Pitufo C.A. Vetere
Dificil Tactiek s4adelante24wd3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Almirón speelt de bal door. Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medell met een sublieme pass. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pasev passt de bal met de wreef. Bogár heeft problemen om de bal te vangen. Bogár passt de bal zonder na te denken. Tixier rent richting de bal. Tixier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lorán verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Brzostowski zijn tegenspeler op de grond. Brzostowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu passt de bal zonder na te denken. Sittmann is nu in balbezit. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - C.A. Vetere 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitufo 54%, C.A. Vetere 46%.
Pitufo - C.A. Vetere 0:1

46e minuut.
Arana komt het veld opgelopen. Villamil komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tixier rent richting de bal. Tixier passt de bal met de wreef. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar draait met de bal, schiet en ... Slapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitufo - C.A. Vetere 1:1

61e minuut.
Kanevsky geeft de bal voor. Kurşuncu kopt de bal weg. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - C.A. Vetere 1:2

70e minuut.
Villamil geeft de bal voor. Daar is Kanevsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bendea krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Medell probeert de bal aan de voet te houden. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu passt de bal zonder na te denken. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Kasembe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - C.A. Vetere 1:3

77e minuut.
Buitenspel voor Pasev. Goede buitenspelval van de verdediging. Sittmann komt het veld opgelopen. Almirón neemt vlug de vrije trap. Sittmann rent richting de bal. Sittmann geeft een hoge lob. Arana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - C.A. Vetere 1:4

85e minuut.
Kurşuncu geeft de bal voor. Boroday kopt de bal weg. Pasev is nu in balbezit. Pasev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitufo 58%, C.A. Vetere 42%.
Pitufo - C.A. Vetere 1:4