Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Municipal
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16254
Cruz del Sur Guernica F.C.
N1 Tactiek 5-3-2 WD
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 38.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Rauseo speelt de bal door. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. Kohon rent richting de bal. Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kohon rent richting de bal. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Neustadt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 1:0

16e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip geeft een hoge lob. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 2:0

17e minuut.
Beudoret passt de bal in één keer door. Puistoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistoranta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt N`Tsogo de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Neustadt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kohon de bal. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Neustadt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lillemaa is nu in balbezit. Lillemaa passt de bal in één keer door. Beudoret geeft de bal voor. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Neustadt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 3:0

23e minuut.
Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Curechi de bal. Curechi met een sublieme pass. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 4:0

28e minuut.
Kobusinski geeft een hoge lob. Doric heeft problemen om de bal te vangen. Doric geeft de bal voor. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Neustadt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 5:0

31e minuut.
Watts is nu in balbezit. Puistoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Puistoranta probeert naar een medespeler te passen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 6:0

34e minuut.
Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret geeft de bal voor. Kohon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Puistoranta rent richting de bal. Puistoranta geeft een lange en hoge pass. Klemencz kopt de bal weg. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Neustadt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Penzo passt de bal met de wreef. Daar is Stergiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menci is nu in balbezit. Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou haalt uit met een fantastische trap. Tianno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 42%, Guernica F.C. 58%.
Cruz del Sur - Guernica F.C. 6:0

55e minuut.
Menci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Selymes controleert de bal met de borst. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. Neustadt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 7:0

58e minuut.
Lillemaa onderschept slim de pass. Lillemaa geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 8:0

61e minuut.
Lillemaa onderschept slim de pass. Lillemaa met een sublieme pass. Puistoranta geeft de bal voor. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 9:0

63e minuut.
Esqueff geeft een lange en hoge pass. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Curechi met een sublieme pass. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret passt de bal met de wreef. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 10:0

75e minuut.
Tianno speelt de bal door. Penzo kopt de bal weg. Filip speelt de bal door. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt N`Tsogo de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - Guernica F.C. 11:0

76e minuut.
Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Vilaró onderschept slim de pass. Vilaró geeft een hoge lob. N`Tsogo kopt de bal weg. Klungelig pakt Esnaider de bal. Esnaider draait met de bal, schiet en ... Neustadt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Esnaider kopt de bal weg. Esqueff is nu in balbezit. N`Tsogo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tsogo schiet op doel. Neustadt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Hemert komt het veld opgelopen. Sukosol komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Cheuqueman de bal onder controle te krijgen. Kobusinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Penzo de bal. Beudoret rent richting de bal. Beudoret schiet op doel. Neustadt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 45%, Guernica F.C. 55%.
Cruz del Sur - Guernica F.C. 11:0