Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. C.A. CASEROS
RRDT Tactiek Pedro
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 44
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Ghandour rent richting de bal. Ghandour geeft de bal voor. Inworp. Rozmysł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romaszkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Zimonjić geeft een lange en hoge pass. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 0:1

25e minuut.
Domide passt de bal met de wreef. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Peppler rent richting de bal. Peppler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Aimla is nu in balbezit. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 0:2

37e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. Young speelt de bal door. Ghandour is nu in balbezit. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Peppler de bal. Fantocci speelt de bal door. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler draait met de bal, schiet en ... Badura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 1:2

43e minuut.
Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour geeft de bal voor. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 60%, C.A. CASEROS 40%.
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 1:3

53e minuut.
Romaszkiewicz speelt de bal door. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aimla. Zimonjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozmysł wilt de vrije trap nemen. Espot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bělehrádek geeft een hoge lob. Deym bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide maakt een afschuwelijke overtreding. Deym wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Inworp. Šemeginas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide geeft een lange en hoge pass. Šemeginas rent richting de bal. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Aimla rent richting de bal. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 1:4

81e minuut.
Inworp. Muñoz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hüseynbəyli speelt de bal door. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 1:5

88e minuut.
Young speelt de bal door. Šemeginas is nu in balbezit. Fantocci begaat een overtreding. Fantocci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 61%, C.A. CASEROS 39%.
Excursio F. C. - C.A. CASEROS 1:5