Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. Deportivo de Temer
RRDT Tactiek La insistente
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Domide heeft problemen om de bal te vangen. Valente met een sublieme pass. Munkvold met een sublieme pass. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Călin is nu in balbezit. Călin geeft een hoge lob. Saflex is nu in balbezit. Saflex schiet op doel. Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Deportivo de Temer 0:1

10e minuut.
Răboj probeert de bal met de borst te controleren. Răboj geeft de bal voor. Călin kopt de bal weg. Saflex rent richting de bal. Saflex haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal zonder na te denken. Nersesyan is nu in balbezit. Nenashev verovert de bal door een tackle van achteren. Nenashev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Răboj heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli met een sublieme pass. Nenashev rent richting de bal. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal zonder na te denken. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev schiet op doel. Smid bokst de bal weg.

25e minuut.
Bělehrádek kopt de bal weg. Məmmədquluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkvold verovert de bal door een tackle van achteren. Munkvold geeft een lange en hoge pass. Peppler krijgt zijn hoofd ertegen. Smid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mazoń geeft een hoge lob. Beauchamp onderschept slim de pass. Călin probeert naar een medespeler te passen. Saflex rent richting de bal. Saflex schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Məmmədquluzadə is nu in balbezit. Məmmədquluzadə passt de bal zonder na te denken. Saflex is nu in balbezit. Saflex draait met de bal, schiet en ... Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Beauchamp geeft een lange en hoge pass. Valente rent richting de bal. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Young passt de bal met de wreef. Villada is nu in balbezit. Villada geeft een lange en hoge pass. Saflex is nu in balbezit. Saflex schiet op doel. Espot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 42%, Deportivo de Temer 58%.
Excursio F. C. - Deportivo de Temer 0:1

49e minuut.
Abusada geeft de bal voor. Nowaczek rent richting de bal. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Smid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excursio F. C. - Deportivo de Temer 1:1

54e minuut.
Mazoń rent richting de bal. Mazoń passt de bal in één keer door. Saflex rent richting de bal. Călin is nu in balbezit. Călin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Šemeginas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Munkvold is nu in balbezit. Munkvold geeft een hoge lob. Nowaczek heeft problemen om de bal te vangen. Šemeginas rent richting de bal. Šemeginas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz komt het veld opgelopen. Domide met een snelle inworp. Munkvold met een sublieme pass. Šemeginas rent richting de bal. Šemeginas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Məmmədquluzadə rent richting de bal. Məmmədquluzadə geeft de bal voor. Saflex is nu in balbezit. Saflex schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - Deportivo de Temer 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 47%, Deportivo de Temer 53%.
Excursio F. C. - Deportivo de Temer 1:2