Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.09
  • Stadion: ZAFIRO SC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1887
ZAFIRO SC EXCURSIO
Megatactica 442 Tactiek Rinaldi
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 30.2
adequate Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen good


7e minuut.
Köyatası is nu in balbezit. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka met een sublieme pass. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ... Seven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Leontiou probeert naar een medespeler te passen. Schvartz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zermatten. Schvartz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Schvartz kan niet meer verder spelen. Ruman komt het veld opgelopen. Leontiou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dzielski controleert de bal met de borst. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAFIRO SC 63%, EXCURSIO 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAFIRO SC - EXCURSIO 0:0

57e minuut.
Köyatası onderschept slim de pass. Köyatası speelt de bal door. Quang Tuấn is nu in balbezit. Quang Tuấn schiet op doel. Seven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - EXCURSIO 0:1

69e minuut.
Pyymäki is nu in balbezit. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyymäki begaat een overtreding. Wajrak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Cattaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası verovert de bal door een tackle van achteren. Köyatası geeft de bal voor. Kamali rent richting de bal. Kamali geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamali zal de hoekschop nemen. Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Seven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - EXCURSIO 0:2

78e minuut.
Inworp. Cattaneo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyymäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer draait met de bal, schiet en ... Ambroziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iordãnescu speelt de bal door. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ... Ambroziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hastürk geeft de bal voor. Cattaneo is nu in balbezit. Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAFIRO SC 60%, EXCURSIO 40%.
ZAFIRO SC - EXCURSIO 0:2