Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.09
  • Stadion: ZAFIRO SC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2017
ZAFIRO SC Pasto Alto FC
Cross W 433 Tactiek Go1
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 40.1
adequate Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Butrymski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland geeft een lange en hoge pass. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. Cortijo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Pasto Alto FC 1:0

6e minuut.
Sutherland geeft de bal voor. Jonsson kopt de bal weg. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grabus geeft een lange en hoge pass. Seven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Zermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Zermatten probeert naar een medespeler te passen. Hastürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastürk schiet op doel. Cortijo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Pasto Alto FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAFIRO SC 57%, Pasto Alto FC 43%.
ZAFIRO SC - Pasto Alto FC 2:0

46e minuut.
Buttitta rent richting de bal. Buttitta geeft de bal voor. Inworp. Hofman met de inworp. Zermatten geeft een lange en hoge pass. Cortijo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Štainer probeert naar een medespeler te passen. Zermatten is nu in balbezit. Zermatten met een sublieme pass. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moreno neemt de hoekschop. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hofman geeft de bal voor. Zermatten is nu in balbezit. Zermatten passt de bal met de wreef. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. Cortijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Buttitta met een snelle inworp. Moreno speelt de bal door. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana schiet op doel. Seven bokst de bal weg.

80e minuut.
Buttitta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno is nu in balbezit. Moreno speelt de bal door. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Seven trapt de bal weg van het doel. Hofman kopt de bal weg. Jonsson is nu in balbezit. Hastürk verovert de bal door een tackle van achteren. Hastürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zermatten kopt de bal weg. Daar is Nicefori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Seven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAFIRO SC - Pasto Alto FC 2:1

89e minuut.
Olofinjana is nu in balbezit. Nicefori verovert de bal door een tackle van achteren. Nicefori geeft de bal voor. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAFIRO SC 59%, Pasto Alto FC 41%.
ZAFIRO SC - Pasto Alto FC 2:1