Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 19:03
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: Estádio da Luz
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35174
G.D.L. Luzense BENFICA-LIVERPOOL
4x2x1MOFx1EDx2AV Tactiek E Pluribus Unu
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.7 gemiddelde waardering 63.1
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Borrero geeft een hoge lob. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila geeft een lange en hoge pass. Con kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
El Habib probeert naar een medespeler te passen. Lasterowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lasterowicz passt de bal met de wreef. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Juncu verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een lange en hoge pass. Con springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Żądło geeft een hoge lob. Miño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen haalt uit met een fantastische trap. Tardivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Szatke met een sublieme pass. Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Juncu met een sublieme pass. De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olaru zal de hoekschop nemen. Mijnders krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lasterowicz rent richting de bal. Szpila speelt de bal door. Lasterowicz speelt de bal door. Żądło rent richting de bal. Żądło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru rent richting de bal. Olaru met een sublieme pass. Mijnders rent richting de bal. Mijnders haalt uit met een fantastische trap. Bonaccorsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Miño speelt de bal door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero begaat een overtreding. Olaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olaru kan niet meer verder spelen. Custodio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.L. Luzense 50%, BENFICA-LIVERPOOL 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.D.L. Luzense - BENFICA-LIVERPOOL 0:0

52e minuut.
Krok geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Habib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Tardivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lasterowicz passt de bal zonder na te denken. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel. Tardivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert met een sublieme pass. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Tardivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - BENFICA-LIVERPOOL 1:0

89e minuut.
Szpila verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Calewaert de bal. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Andresen is nu in balbezit. Andresen haalt uit met een fantastische trap. Tardivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
El Habib passt de bal zonder na te denken. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasterowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.L. Luzense 33%, BENFICA-LIVERPOOL 67%.
G.D.L. Luzense - BENFICA-LIVERPOOL 1:0