Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela De Santo Andre Garrido F.C.
3-5-2 simoes Tactiek Siga!
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Mecu kopt de bal weg. San Nazario speelt de bal door. Boon met een sublieme pass. Dedoukos heeft problemen om de bal te vangen. Dedoukos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Nemésio neemt de hoekschop. Mecu kopt de bal weg. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Słomczyński de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Haralambie kopt de bal weg. Ngọc Thọ heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thọ passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Machura rent richting de bal. Özenginer rent richting de bal. Özenginer passt de bal in één keer door. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kličić geeft een hoge lob. Nemésio is nu in balbezit. Nemésio passt de bal in één keer door. Mecu is nu in balbezit. Mecu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ngọc Thọ met een sublieme pass. Daar is Böhtlingk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhtlingk probeert naar een medespeler te passen. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bojinović passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ probeert naar een medespeler te passen. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Flor probeert naar een medespeler te passen. Nemésio met een sublieme pass. Kličić verovert de bal door een tackle van achteren. Mecu rent richting de bal. Mecu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Böhtlingk de bal. Haralambie begaat een overtreding. Böhtlingk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. San Nazario zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Böhtlingk krijgt zijn hoofd ertegen. Serralle Córcoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Boon probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk geeft een lange en hoge pass. Dedoukos maakt een snoekduik en kopt de bal. Serralle Córcoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Özenginer rent richting de bal. Özenginer met een sublieme pass. San Nazario speelt de bal door. Boon geeft een hoge lob. Böhtlingk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 55%, Garrido F.C. 45%.
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:1

47e minuut.
San Nazario passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boon de bal. Bojinović speelt de bal door. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Boon passt de bal met de wreef. Dedoukos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haralambie. Dedoukos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. San Nazario wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bojinović passt de bal in één keer door. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Prestes ... Strafschop! Dedoukos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dedoukos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
San Nazario passt de bal zonder na te denken. Boon rent richting de bal. Boon probeert naar een medespeler te passen. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bojinović rent richting de bal. Bojinović passt de bal met de wreef. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos schiet op doel. Serralle Córcoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:2

64e minuut.
Prestes onderschept slim de pass. Prestes geeft een hoge lob. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu schiet op doel. Wojciulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:2

69e minuut.
Halikowski geeft een hoge lob. Böhtlingk rent richting de bal. Ngọc Thọ met een sublieme pass. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Serralle Córcoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:3

72e minuut.
Bojinović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boon de bal. Boon probeert naar een medespeler te passen. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nemésio kan de bal niet met de borst controleren. Nemésio geeft een hoge lob. Mecu is nu in balbezit. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 2:3

86e minuut.
Klungelig pakt Kličić de bal. Nemésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemésio geeft de bal voor. Machura krijgt zijn hoofd ertegen. Wojciulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Flor geeft een hoge lob. Mecu is nu in balbezit. Maszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mecu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Özenginer neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 64%, Garrido F.C. 36%.
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 2:3