Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C.U.Torreense Garrido F.C.
4-3-3 SPE Tactiek Siga!
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Caro heeft problemen om de bal te vangen. Caro speelt de bal door. MacIvor rent richting de bal. Purăveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mutis geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk probeert de bal aan de voet te houden. Rembacz rent richting de bal. Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski geeft een lange en hoge pass. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Caro de bal. Bojinović onderschept slim de pass. Bojinović passt de bal in één keer door. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk schiet op doel. Paal! Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.U.Torreense 52%, Garrido F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C.U.Torreense - Garrido F.C. 0:0

48e minuut.
Barba speelt de bal door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro speelt de bal door. Klungelig pakt Gordillo de bal. Gordillo draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Inworp. Cuper met een snelle inworp. Caro met een sublieme pass. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Purăveţ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Schmidiger geeft de bal voor. Gordillo kopt de bal weg. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ schiet op doel. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Garrido F.C. 1:0

76e minuut.
Cuper passt de bal in één keer door. Kličić is nu in balbezit. Met opzet legt Gordillo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gordillo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Cuper geeft een hoge lob. Słomczyński rent richting de bal. Purăveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Purăveţ haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Santisteban geeft een hoge lob. Daar is Słomczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ schiet op doel. Wojciulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Garrido F.C. 2:0

89e minuut.
Rembacz kopt de bal weg. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ passt de bal in één keer door. Cuper is nu in balbezit. Cuper geeft de bal voor. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rembacz rent richting de bal. Rembacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - Garrido F.C. 3:0

90e minuut.
Kličić speelt de bal door. MacIvor bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purăveţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.U.Torreense 51%, Garrido F.C. 49%.
S.C.U.Torreense - Garrido F.C. 3:0