Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Madorna75
paty Tactiek M75
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Brückner passt de bal zonder na te denken. Schooten verovert de bal door een tackle van achteren. Teves geeft een lange en hoge pass. Baguim springt en kopt de bal. Schelbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Madorna75 0:1

5e minuut.
Schooten verovert de bal door een tackle van achteren. Schooten geeft de bal voor. Nestorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casaleiro geeft een hoge lob. Presas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lyall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyall passt de bal met de wreef. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nestorović met de inworp. Hubler bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padineanu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Schooten geeft een hoge lob. Presas rent richting de bal. Presas passt de bal in één keer door. Baguim rent richting de bal. Baguim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Madorna75 0:2

18e minuut.
Schooten speelt de bal door. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas met een sublieme pass. Baguim is nu in balbezit. Baguim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hubler probeert naar een medespeler te passen. Baguim is nu in balbezit. Baguim passt de bal met de wreef. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas haalt uit met een fantastische trap. Schelbert bokst de bal weg. Klungelig pakt Gaca de bal. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas schiet op doel. De bal raakt de paal. Baguim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hubler met een sublieme pass. Casaleiro probeert naar een medespeler te passen. Teves speelt de bal door. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas haalt uit met een fantastische trap. Schelbert bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Casaleiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baguim maakt een snoekduik en kopt de bal. Schelbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Narushevicz speelt de bal door. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas passt de bal in één keer door. Baguim rent richting de bal. Baguim haalt uit met een fantastische trap. Schelbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Villaluz kopt de bal weg. Casaleiro rent richting de bal. Casaleiro geeft een lange en hoge pass. Presas is nu in balbezit. Presas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Casaleiro is nu in balbezit. Casaleiro geeft een lange en hoge pass. Teves kopt de bal weg. Baguim rent richting de bal. Baguim haalt uit met een fantastische trap. Schelbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Villaluz probeert naar een medespeler te passen. Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Teves is nu in balbezit. Teves geeft de bal voor. Presas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Barakauskis kopt de bal weg. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz passt de bal met de wreef. Presas is nu in balbezit. Presas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Nestorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casaleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Casaleiro met een sublieme pass. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas schiet op doel. Schelbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Schooten probeert naar een medespeler te passen. Lyall speelt de bal door. Staruchowicz is nu in balbezit. Baguim verovert de bal door een tackle van achteren. Baguim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Schelbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Staruchowicz kopt de bal weg. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz passt de bal zonder na te denken. Presas heeft problemen om de bal te vangen. Presas draait met de bal, schiet en ... Schelbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schelbert niet meer kan verder spelen. Germini komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lyall de bal. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Teves onderschept slim de pass. Teves probeert naar een medespeler te passen. Baguim is nu in balbezit. Baguim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Madorna75 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 71%, Madorna75 29%.
mordafoka-team - Madorna75 0:3

56e minuut.
Teves rent richting de bal. Teves passt de bal met de wreef. Presas is nu in balbezit. Presas draait met de bal, schiet en ... Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Vajagić geeft een lange en hoge pass. Schooten geeft een hoge lob. Teves rent richting de bal. Presas is nu in balbezit. Presas draait met de bal, schiet en ... Germini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Narushevicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves geeft een hoge lob. Presas maakt een snoekduik en kopt de bal. Germini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Madorna75 0:4

61e minuut.
Presas is nu in balbezit. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguim bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguim haalt uit met een fantastische trap. Staruchowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hubler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubler geeft een hoge lob. Teves speelt de bal door. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas draait met de bal, schiet en ... Germini bokst de bal weg. Baguim bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Madorna75 0:5

64e minuut.
Inworp. Teves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narushevicz is nu in balbezit. Narushevicz geeft een hoge lob. Presas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Teves is nu in balbezit. Teves probeert naar een medespeler te passen. Presas is nu in balbezit. Presas draait met de bal, schiet en ... Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Madorna75 0:6

70e minuut.
Inworp. Folgado komt het veld opgelopen. Fateixa komt het veld opgelopen. Janota komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Germini met een harde bal richting middenveld. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Presas is nu in balbezit. Presas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lyall onderschept slim de pass. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović speelt de bal door. Brückner rent richting de bal. Brückner geeft een hoge lob. Gładysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Presas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 72%, Madorna75 28%.
mordafoka-team - Madorna75 0:6