Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garrido F.C. Pat´s Team
Siga! Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 64.8
weak Schieten outstanding
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Gaca kopt de bal weg. Słomczyński is nu in balbezit. Perrier onderschept slim de pass. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Halikowski met een sublieme pass. Ignaczak geeft een hoge lob. Perrier kopt de bal weg. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gaca rent richting de bal. Bojinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier onderschept slim de pass. Perrier draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Pat´s Team 0:1

29e minuut.
Gaca passt de bal met de wreef. Buendía is nu in balbezit. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Perrier is nu in balbezit. Perrier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gaca speelt de bal door. MacIvor onderschept slim de pass. Perrier rent richting de bal. Perrier draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Pat´s Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garrido F.C. 43%, Pat´s Team 57%.
Garrido F.C. - Pat´s Team 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Dedoukos de bal. Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Perrier rent richting de bal. Perrier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bojinović passt de bal zonder na te denken. Perrier rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bojinović ... Strafschop! Perrier raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wojciulewicz bokst de bal weg.

53e minuut.
Ignaczak kopt de bal weg. Perrier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Halikowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz schiet op doel. Mały bokst de bal weg.

55e minuut.
Gorré is nu in balbezit. Inworp. Ignaczak met een snelle inworp. Gorré geeft de bal voor. Gaca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Halikowski geeft een lange en hoge pass. Boon is nu in balbezit. Boon probeert naar een medespeler te passen. Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gorré met de inworp. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Gorré geeft de bal voor. Gaca springt en kopt de bal. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Pat´s Team 0:3

62e minuut.
Perrier met een sublieme pass. Gaca speelt de bal door. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gałęzewski onderschept slim de pass. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garrido F.C. - Pat´s Team 0:4

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Ignaczak de bal onder controle te krijgen. Ignaczak geeft de bal voor. Daar is MacIvor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca rent richting de bal. Gałęzewski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wojciulewicz trapt de bal weg van het doel. Stoynov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojinović de bal. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Buendía geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bojinović probeert naar een medespeler te passen. Stoynov probeert naar een medespeler te passen. Boon probeert naar een medespeler te passen. Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garrido F.C. 53%, Pat´s Team 47%.
Garrido F.C. - Pat´s Team 0:4