Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros Lions Portugal Club
lfa 2 Tactiek DACB
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
16 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Tellier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herne. Herne krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Babo is nu in balbezit. Babo geeft een lange en hoge pass. Golz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golz passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 1:0

10e minuut.
Xuân Trường geeft een hoge lob. Gałusa rent richting de bal. Gałusa geeft een hoge lob. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 2:0

12e minuut.
Cvijić met een sublieme pass. Bønnelykke rent richting de bal. Bønnelykke passt de bal met de wreef. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tellier verovert de bal door een tackle van achteren. Tellier passt de bal zonder na te denken. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bønnelykke passt de bal in één keer door. Tache rent richting de bal. Tache probeert naar een medespeler te passen. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hovakimyan is nu in balbezit. Bucălată verovert de bal door een tackle van achteren. Bucălată geeft de bal voor. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diculescu speelt de bal door. Tellier geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Babo rent richting de bal. Babo passt de bal met de wreef. Golz rent richting de bal. Golz geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 3:0

34e minuut.
Mączyński speelt de bal door. Cvijić is nu in balbezit. Bucălată legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bucălată krijgt een gele kaart. Cvijić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hovakimyan neemt zijn aanloop. Dumitrescu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Nery met de inworp. Tellier is nu in balbezit. Tellier passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałusa is nu in balbezit. Gałusa geeft de bal voor. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski haalt uit met een fantastische trap. Černas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 4:0

42e minuut.
Tainha is nu in balbezit. Tainha geeft een hoge lob. Bucălată controleert de bal met de borst. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 4:1

45e minuut.
Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucălată begaat een overtreding. Cvijić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tache neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Tellier de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 59%, Lions Portugal Club 41%.
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 4:2

50e minuut.
Gałusa rent richting de bal. Gałusa passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Černas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tainha passt de bal met de wreef. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 4:3

58e minuut.
Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bønnelykke is nu in balbezit. Bønnelykke passt de bal in één keer door. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan schiet op doel. Dumitrescu bokst de bal weg. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Golz is nu in balbezit. Golz passt de bal zonder na te denken. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tellier kopt de bal weg. Korzeniewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diculescu. Korzeniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tellier komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tellier rent richting de bal. Tellier speelt de bal door. Daar is Golz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golz geeft de bal voor. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Černas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 5:3

74e minuut.
Nery met een sublieme pass. Tache rent richting de bal. Tache passt de bal met de wreef. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan schiet op doel. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Hovakimyan onderschept slim de pass. Hovakimyan met een sublieme pass. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Golz probeert de bal met de borst te controleren. Golz geeft de bal voor. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 6:3

86e minuut.
Gałusa rent richting de bal. Gałusa passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Černas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 7:3

89e minuut.
Mączyński passt de bal zonder na te denken. Tainha heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 57%, Lions Portugal Club 43%.
S.C Salgueiros - Lions Portugal Club 7:4