Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangualde Assoc.`s Benfica JP
anzol Tactiek jn
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Bačkora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirard. Bačkora raakt geblesseerd tijdens het duel. Bačkora met een snel genomen vrije trap. Daar is Czetwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Benfica JP 0:1

10e minuut.
Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płaczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Płaczkowski rent richting de bal. Valencia rent richting de bal. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gabella probeert naar een medespeler te passen. Espada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Benito. Fernández Benito krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Garbe geeft de bal voor. Inworp. Espada met een snelle inworp. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bajzát geeft een lange en hoge pass. Kliba kopt de bal weg. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Benfica JP 0:2

33e minuut.
Garbe met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikaelsson. Mikaelsson krijgt een gele kaart. Valencia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Benito wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 67%, Benfica JP 33%.
Mangualde Assoc.`s - Benfica JP 0:2

46e minuut.
Oliva komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Garbe verovert de bal door een tackle van achteren. Garbe passt de bal zonder na te denken. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bílko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bajzát geeft een hoge lob. Fernández Benito rent richting de bal. Espada maakt een afschuwelijke overtreding. Espada krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bačkora verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito passt de bal met de wreef. Freira is nu in balbezit. Freira schiet op doel. Tajner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Czetwertyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbe met een snelle inworp. Fernández Benito is nu in balbezit. Fernández Benito geeft de bal voor. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Czetwertyński de bal. Kliba verovert de bal door een tackle van achteren. Kliba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Benfica JP 0:3

82e minuut.
Bačkora passt de bal met de wreef. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nissilä is nu in balbezit. Nissilä passt de bal zonder na te denken. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard verovert de bal door een tackle van achteren. Pirard haalt uit met een fantastische trap. Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito geeft een hoge lob. Płaczkowski kopt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Benfica JP 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 51%, Benfica JP 49%.
Mangualde Assoc.`s - Benfica JP 0:4