Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: fastra Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
fastra Terrífikos
Normal Tactiek 541
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 47
average Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Vasques is nu in balbezit. Vasques met een sublieme pass. Morenilla met een sublieme pass. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:1

5e minuut.
Cajado is nu in balbezit. Morenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Morenilla speelt de bal door. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Morenilla is nu in balbezit. Morenilla passt de bal met de wreef. Roseima is nu in balbezit. Arabidurrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Roque de Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque de Pinho geeft een lange en hoge pass. Ruela probeert de bal aan de voet te houden. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ruela rent richting de bal. Morenilla onderschept slim de pass. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. Gois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:2

15e minuut.
Pimenta is nu in balbezit. Roque de Pinho speelt de bal door. Morenilla probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Arabidurrutia kopt de bal weg. Daar is Morenilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morenilla passt de bal in één keer door. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Presa de bal onder controle te krijgen. Roseima geeft een lange en hoge pass. Wegner kopt de bal weg. Daar is Arabidurrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Parente is nu in balbezit. Parente probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arabidurrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabidurrutia schiet op doel. Gois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:3

27e minuut.
Bexiga met een sublieme pass. Vasques bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasques geeft een hoge lob. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schenone geeft een hoge lob. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Gois probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:4

28e minuut.
Daar is Arabidurrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portimão. Arabidurrutia raakt geblesseerd tijdens het duel. Roque de Pinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arabidurrutia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wegner verovert de bal door een tackle van achteren. Wegner passt de bal in één keer door. Roque de Pinho is nu in balbezit. Roque de Pinho geeft de bal voor. Arabidurrutia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roches passt de bal met de wreef. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:5

39e minuut.
Pimenta passt de bal zonder na te denken. Cajado heeft problemen om de bal te vangen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Gois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Morenilla met een sublieme pass. Nascimento heeft problemen om de bal te vangen. Arabidurrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fastra 75%, Terrífikos 25%.
fastra - Terrífikos 0:6

48e minuut.
Morenilla rent richting de bal. Arabidurrutia rent richting de bal. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ruela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morenilla rent richting de bal. Morenilla geeft de bal voor. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 0:7

59e minuut.
Roches verovert de bal door een tackle van achteren. Wegner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roches is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Portimão krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 1:7

63e minuut.
Vasques probeert naar een medespeler te passen. Morenilla is nu in balbezit. Morenilla geeft de bal voor. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 1:8

64e minuut.
Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla rent richting de bal. Morenilla passt de bal in één keer door. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schenone met de inworp. Morenilla geeft een hoge lob. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 1:9

70e minuut.
Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla passt de bal met de wreef. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. Nascimento probeert de bal aan de voet te houden. Gois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruela de bal onder controle te krijgen. Morenilla is nu in balbezit. Cajado maakt een afschuwelijke overtreding. Morenilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roque de Pinho wilt de vrije trap nemen. Gois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arabidurrutia de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gois trapt de bal weg van het doel. Parente kopt de bal weg. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Schenone geeft een lange en hoge pass. Daar is Morenilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morenilla geeft een lange en hoge pass. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 1:10

80e minuut.
Pimenta geeft een lange en hoge pass. Machadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Machadinho passt de bal zonder na te denken. Daar is Arabidurrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Machadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Schenone speelt de bal door. Morenilla probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gois probeert naar een medespeler te passen. Schenone rent richting de bal. Schenone met een sublieme pass. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fastra - Terrífikos 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fastra 76%, Terrífikos 24%.
fastra - Terrífikos 1:11