Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Intrusos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1338
Intrusos fastra
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Carrapatoso rent richting de bal. Ruela verovert de bal door een tackle van achteren. Ruela passt de bal in één keer door. Portilheiro kan de bal niet met de borst controleren. Portilheiro draait met de bal, schiet en ... Aristides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - fastra 0:1

21e minuut.
Fuzeta da Ponte geeft een hoge lob. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrapatoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrapatoso krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cajado verovert de bal door een tackle van achteren. Cajado speelt de bal door. Ruela probeert naar een medespeler te passen. Portilheiro rent richting de bal. Portilheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Serras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roches bereikt de bal nog maar net als eerste. Roches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intrusos - fastra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrusos 57%, fastra 43%.
Intrusos - fastra 0:2

58e minuut.
Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho passt de bal zonder na te denken. Brejo is nu in balbezit. Brejo schiet op doel. Fuzeta da Ponte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ruela rent richting de bal. Ruela geeft de bal voor. Portilheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intrusos 51%, fastra 49%.
Intrusos - fastra 0:2