Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snowstorm Sporting Alvalade
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Carteiro kopt de bal weg. Cairos heeft problemen om de bal te vangen. Lira probeert naar een medespeler te passen. Felix Correia rent richting de bal. Felix Correia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairos bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia onderschept slim de pass. Felix Correia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Sporting Alvalade 1:0

27e minuut.
Lira probeert naar een medespeler te passen. Felix Correia rent richting de bal. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ... Periquito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowstorm - Sporting Alvalade 2:0

31e minuut.
Cairos rent richting de bal. Cairos met een sublieme pass. Carinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carinhas draait met de bal, schiet en ... Fortunata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carteiro probeert de bal aan de voet te houden. Caria is nu in balbezit. Carinhas rent richting de bal. Carinhas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert das Escadinhas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowstorm 39%, Sporting Alvalade 61%.
Snowstorm - Sporting Alvalade 2:0

72e minuut.
Cairos passt de bal zonder na te denken. Caria rent richting de bal. Faustino maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Faustino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
do Ó rent richting de bal. do Ó passt de bal met de wreef. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix Correia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowstorm 54%, Sporting Alvalade 46%.
Snowstorm - Sporting Alvalade 2:0