Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fermentolândia Monte Penedo FC
Normal Tactiek Mancos
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase onderschept slim de pass. Năstase geeft een hoge lob. Çarçani maakt een snoekduik en kopt de bal. Couto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carapinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Elas speelt de bal door. Maltesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesen passt de bal met de wreef. Daar is Çarçani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Favas speelt de bal door. Raio is nu in balbezit. Mammoliti speelt de bal door. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani draait met de bal, schiet en ... Carapinha bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kiełbasa onderschept slim de pass. Kiełbasa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machado de bal. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti speelt de bal door. Elas speelt de bal door. Klungelig pakt Çarçani de bal. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. Carapinha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:1

22e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani draait met de bal, schiet en ... Năstase probeert de bal aan de voet te houden. Carapinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:2

23e minuut.
Favas probeert de bal met de borst te controleren. Maltesen is nu in balbezit. Maltesen probeert naar een medespeler te passen. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pipablaquigrafo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năstase is nu in balbezit. Năstase met een sublieme pass. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:3

37e minuut.
Doeltrap. Carapinha trapt de bal weg van het doel. Elas kopt de bal weg. Çarçani rent richting de bal. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Elas speelt de bal door. Çarçani rent richting de bal. Maltesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:4

40e minuut.
Çarçani is nu in balbezit. Pipablaquigrafo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çarçani raakt geblesseerd tijdens het duel. Elas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çarçani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pipablaquigrafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesen verovert de bal door een tackle van achteren. Maltesen met een sublieme pass. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fermentolândia 78%, Monte Penedo FC 22%.
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:4

48e minuut.
Mammoliti probeert naar een medespeler te passen. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Huerta zijn tegenspeler op de grond. Năstase roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Năstase kan niet meer verder spelen. Huszcza komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pipablaquigrafo passt de bal in één keer door. Huszcza speelt de bal door. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani draait met de bal, schiet en ... Carapinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:5

55e minuut.
Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza passt de bal met de wreef. Çarçani rent richting de bal. Çarçani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:6

56e minuut.
Nović speelt de bal door. Elas speelt de bal door. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani schiet op doel. Couto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:7

61e minuut.
Raio rent richting de bal. Kiełbasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasa passt de bal zonder na te denken. Çarçani rent richting de bal. Çarçani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Elas met de inworp. Mammoliti rent richting de bal. Favas maakt een afschuwelijke overtreding. Favas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mammoliti probeert naar een medespeler te passen. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto begaat een overtreding. Çarçani raakt geblesseerd tijdens het duel. Elas wilt de vrije trap nemen. Carapinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çarçani maakt een snoekduik en kopt de bal. Couto probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mammoliti passt de bal in één keer door. Daar is Elas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elas speelt de bal door. Maltesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fermentolândia 76%, Monte Penedo FC 24%.
fermentolândia - Monte Penedo FC 0:7