Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filhos do Golo Vale FC
Normal Tactiek 2023 1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinção is nu in balbezit. Giampaoli onderschept slim de pass. Carrapatoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrapatoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - Vale FC 0:1

12e minuut.
Phú Hiệp met een sublieme pass. Giampaoli rent richting de bal. Broś rent richting de bal. Broś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - Vale FC 0:2

16e minuut.
Pinção raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alderete komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus geeft de bal voor. Daar is Giampaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broś rent richting de bal. Broś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Reimonde rent richting de bal. Giraflor onderschept slim de pass. Giraflor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Broś met een sublieme pass. Mau Feitio is nu in balbezit. Mau Feitio passt de bal in één keer door. Daar is Giampaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap. Barnabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - Vale FC 0:3

26e minuut.
Reimonde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giraflor. Reimonde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pombeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Carrapatoso probeert de bal aan de voet te houden. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Vieira trapt de bal weg van het doel. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Broś kopt de bal weg. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Carrapatoso geeft een hoge lob. Mau Feitio is nu in balbezit. Mau Feitio geeft een lange en hoge pass. Carrapatoso rent richting de bal. Carrapatoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - Vale FC 0:4

45e minuut.
Azeredo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filhos do Golo 62%, Vale FC 38%.
Filhos do Golo - Vale FC 0:4

47e minuut.
Azeredo trapt de bal weg. Bode speelt de bal door. Alderete bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli schiet op doel. Barnabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Reimonde onderschept slim de pass. Bode begaat een overtreding. Reimonde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giampaoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Doeltrap. Eiras komt het veld opgelopen. Manco komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Manco onderschept slim de pass. Manco geeft de bal voor. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli schiet op doel. Barnabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mau Feitio zal de hoekschop nemen. Patinho is nu in balbezit. Eiras verovert de bal door een tackle van achteren. Manco is nu in balbezit. Manco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Briteiros verovert de bal door een tackle van achteren. Mau Feitio controleert de bal met de borst. Mau Feitio passt de bal in één keer door. Manco is nu in balbezit. Manco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Manco is nu in balbezit. Manco speelt de bal door. Daar is Giampaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Avelar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - Vale FC 0:5

82e minuut.
Giampaoli rent richting de bal. Bode begaat een overtreding. Giampaoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Eiras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Carrapatoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrapatoso geeft de bal voor. Mau Feitio rent richting de bal. Mau Feitio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bode is nu in balbezit. Manco onderschept slim de pass. Manco speelt de bal door. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barnabé met een harde bal richting middenveld. Mizurado kopt de bal weg. Manco is nu in balbezit. Manco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filhos do Golo - Vale FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filhos do Golo 74%, Vale FC 26%.
Filhos do Golo - Vale FC 0:6