Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cocktails Feira das Odds
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Perdiz verovert de bal door een tackle van achteren. Perdiz passt de bal met de wreef. Barrancos rent richting de bal. Galinho is nu in balbezit. Santinho onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
da Raimunda passt de bal zonder na te denken. Inworp. Figueiroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Romeniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga passt de bal in één keer door. de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel schiet op doel. Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocktails - Feira das Odds 0:1

23e minuut.
Pé Certeiro met een sublieme pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho passt de bal met de wreef. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Morco geeft een lange en hoge pass. Pá Terra speelt de bal door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho is nu in balbezit. Galinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocktails 42%, Feira das Odds 58%.
cocktails - Feira das Odds 0:1

48e minuut.
Perdiz rent richting de bal. Morco speelt de bal door. Klungelig pakt de Ferrel de bal. Romeniga rent richting de bal. Romeniga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pancas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancas met een sublieme pass. Morco bereikt de bal nog maar net als eerste. Morco passt de bal in één keer door. Laranjeiro geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
de Ferrel heeft problemen om de bal te vangen. Pá Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. de Ferrel schiet op doel. Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cocktails - Feira das Odds 0:2

63e minuut.
da Raimunda geeft een lange en hoge pass. Perdiz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. de Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Alvares Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cocktails - Feira das Odds 0:3

68e minuut.
Morco is nu in balbezit. Morco passt de bal in één keer door. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pá Terra de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pancas onderschept slim de pass. Pancas geeft een hoge lob. Corpo Fino heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cocktails - Feira das Odds 1:3

82e minuut.
Fuzeta da Ponte probeert naar een medespeler te passen. Henriques Pais rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morco. Morco krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Perdiz probeert naar een medespeler te passen. da Raimunda bereikt de bal nog maar net als eerste. da Raimunda probeert naar een medespeler te passen. de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cocktails 63%, Feira das Odds 37%.
cocktails - Feira das Odds 1:3