Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALENTES Águias Rebeldes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Picamiolos geeft een hoge lob. Talaia kopt de bal weg. Tagarro heeft problemen om de bal te vangen. Arnaldes is nu in balbezit. Arnaldes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Talaia is nu in balbezit. Talaia passt de bal met de wreef. Moleiro speelt de bal door. Granada is nu in balbezit. Granada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barco rent richting de bal. Barco passt de bal in één keer door. Arnaldes rent richting de bal. Tagarro rent richting de bal. Tagarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Águias Rebeldes 1:0

40e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Barco geeft een hoge lob. Cortegaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro verovert de bal door een tackle van achteren. Tagarro draait met de bal, schiet en ... Ceia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Milharento rent richting de bal. Milharento passt de bal zonder na te denken. Tagarro rent richting de bal. Tagarro draait met de bal, schiet en ... Pintassilgo kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 60%, Águias Rebeldes 40%.
FC VALENTES - Águias Rebeldes 1:0

58e minuut.
Sancho is nu in balbezit. Sancho met een sublieme pass. Klungelig pakt Talaia de bal. Granada bereikt de bal nog maar net als eerste. Granada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Braga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corvo de bal. Tagarro rent richting de bal. Tagarro haalt uit met een fantastische trap. Ceia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Águias Rebeldes 2:0

83e minuut.
Nóvoa geeft de bal voor. Moleiro rent richting de bal. Moleiro met een sublieme pass. Granada rent richting de bal. Granada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Talaia onderschept slim de pass. Talaia passt de bal met de wreef. Tagarro is nu in balbezit. Tagarro schiet op doel. Klungelig pakt Corvo de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 48%, Águias Rebeldes 52%.
FC VALENTES - Águias Rebeldes 2:0