Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azores Stars Chuteiras United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


25e minuut.
Ornelas controleert de bal met de borst. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ornelas ... Strafschop! Vara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cais zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cacela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casanova met een snelle inworp. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragateiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casanova. Fragateiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fragateiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitas probeert naar een medespeler te passen. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azores Stars - Chuteiras United 0:1

42e minuut.
Trombas speelt de bal door. Casanova rent richting de bal. Casanova geeft een hoge lob. Daar is Lousada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lousada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azores Stars 38%, Chuteiras United 62%.
Azores Stars - Chuteiras United 0:1

83e minuut.
Brito Nunes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ramelento de bal. Cais rent richting de bal. Cais schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serôdio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azores Stars - Chuteiras United 0:2

88e minuut.
Melegas kopt de bal weg. Charrua is nu in balbezit. Charrua geeft een hoge lob. Fragateiro rent richting de bal. Fragateiro met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Azores Stars - Chuteiras United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azores Stars 44%, Chuteiras United 56%.
Azores Stars - Chuteiras United 1:2