Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FootBonecada OldBoys
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 31.3
hopeless Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cigarro heeft problemen om de bal te vangen. Cigarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - OldBoys 1:0

6e minuut.
Micau is nu in balbezit. Micau passt de bal met de wreef. Cigarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - OldBoys 2:0

11e minuut.
Lopo is nu in balbezit. Cigarro onderschept slim de pass. Franca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franca krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Amarante rent richting de bal. Amarante passt de bal met de wreef. Bem Silva rent richting de bal. Bem Silva haalt uit met een fantastische trap. Goulco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - OldBoys 2:1

42e minuut.
Sambado probeert naar een medespeler te passen. Cigarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigarro schiet op doel. Pólvora rent richting de bal. Pólvora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Abacate geeft de bal voor. Fino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fino speelt de bal door. Sambado is nu in balbezit. Sambado passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 36%, OldBoys 64%.
FootBonecada - OldBoys 2:1

48e minuut.
Micau bereikt de bal nog maar net als eerste. Micau passt de bal met de wreef. Lopo heeft problemen om de bal te vangen. Cigarro rent richting de bal. Cigarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Wilden met een harde bal richting middenveld. Borelli kopt de bal weg. Daar is Botado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bem Silva rent richting de bal. Bem Silva schiet op doel. Goulco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Canhanho passt de bal met de wreef. Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopo begaat een overtreding. Lopo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Futre komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Strada bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada probeert naar een medespeler te passen. Futre rent richting de bal. Futre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fino met een snelle inworp. Futre bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Abacate ... Strafschop! Futre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strada neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FootBonecada - OldBoys 2:2

65e minuut.
Futre rent richting de bal. Borelli rent richting de bal. Borelli passt de bal in één keer door. Futre rent richting de bal. Futre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Fino is nu in balbezit. Fino met een sublieme pass. Borelli is nu in balbezit. Strada rent richting de bal. Strada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fino met een snelle inworp. Futre rent richting de bal. Futre haalt uit met een fantastische trap. Strada probeert de bal aan de voet te houden. Goulco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - OldBoys 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 63%, OldBoys 37%.
FootBonecada - OldBoys 2:3