Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Equipa de Treta Azores Stars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Mannella is nu in balbezit. Ramelento onderschept slim de pass. Ramelento probeert naar een medespeler te passen. Lello is nu in balbezit. Lello draait met de bal, schiet en ... Lagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Equipa de Treta - Azores Stars 1:0

13e minuut.
Lousada passt de bal zonder na te denken. Mannella is nu in balbezit. Mannella passt de bal zonder na te denken. Lello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nikody met de inworp. Mordal is nu in balbezit. Mordal speelt de bal door. Lousada is nu in balbezit. Lousada haalt uit met een fantastische trap. Puurunen bokst de bal weg.

17e minuut.
Godlewski is nu in balbezit. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas passt de bal in één keer door. Lousada is nu in balbezit. Lousada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bermejo rent richting de bal. Lousada verovert de bal door een tackle van achteren. Abad rent richting de bal. Lousada onderschept slim de pass. Lousada haalt uit met een fantastische trap. Puurunen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Abad heeft problemen om de bal te vangen. Mroziński rent richting de bal. Trombas onderschept slim de pass. Lousada rent richting de bal. Lousada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ruitas geeft de bal voor. Inworp. Mordal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Equipa de Treta 44%, Azores Stars 56%.
Equipa de Treta - Azores Stars 1:0

72e minuut.
Nikody probeert de bal met de borst te controleren. Nikody geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ornelas de bal. Lello is nu in balbezit. Lello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Equipa de Treta - Azores Stars 2:0

87e minuut.
Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski met een sublieme pass. Nikody rent richting de bal. Gil rent richting de bal. Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Equipa de Treta 53%, Azores Stars 47%.
Equipa de Treta - Azores Stars 2:0