Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Portugal DANIZEX FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jardim met een snelle inworp. Chaves Monjardim is nu in balbezit. Chaves Monjardim draait met de bal, schiet en ... Pé Certeiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barbuda geeft de bal voor. Cadima rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Firia. Firia krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bonacho is nu in balbezit. Bonacho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jardim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaves Monjardim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Firia kopt de bal weg. Tripeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico is nu in balbezit. Firia rent richting de bal. Firia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Firia met een sublieme pass. Klungelig pakt Tripeiro de bal. Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripeiro onderschept slim de pass. Tripeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Romcozinho met een sublieme pass. Firia rent richting de bal. Venâncio begaat een overtreding. Venâncio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barbuda is nu in balbezit. Barbuda geeft de bal voor. Inworp. Jardim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaves Monjardim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cavalete probeert de bal met de borst te controleren. Cavalete passt de bal in één keer door. Perca bereikt de bal nog maar net als eerste. Perca haalt uit met een fantastische trap. Pintado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - DANIZEX FC 0:1

34e minuut.
Mouzinho de Albuquerque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vau met de inworp. Klungelig pakt Firia de bal. Firia geeft een lange en hoge pass. Caiado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Palmeira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pé Certeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaves Monjardim is nu in balbezit. Chaves Monjardim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 46%, DANIZEX FC 54%.
Sporting Portugal - DANIZEX FC 0:1

51e minuut.
Pé Certeiro passt de bal met de wreef. Chaves Monjardim rent richting de bal. Chaves Monjardim passt de bal met de wreef. Perca bereikt de bal nog maar net als eerste. Perca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cadima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vau bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vau raakt geblesseerd tijdens het duel. Firia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Portugal - DANIZEX FC 1:1

57e minuut.
Vau is nu in balbezit. Criado rent richting de bal. Vau rent richting de bal. Criado verovert de bal door een tackle van achteren. Criado geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bonacho met de inworp. Romcozinho rent richting de bal. Romcozinho geeft een hoge lob. Tripeiro is nu in balbezit. Tripeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Venâncio rent richting de bal. Portimão rent richting de bal. Portimão passt de bal in één keer door. Tripeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cavalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Firia bereikt de bal nog maar net als eerste. Firia speelt de bal door. Tripeiro rent richting de bal. Tripeiro haalt uit met een fantastische trap. Caiado bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Serpa de bal. Serpa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mouzinho de Albuquerque de bal. Tripeiro rent richting de bal. Tripeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Romcozinho onderschept slim de pass. Romcozinho probeert naar een medespeler te passen. Palmeira rent richting de bal. Perca onderschept slim de pass. Perca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - DANIZEX FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 59%, DANIZEX FC 41%.
Sporting Portugal - DANIZEX FC 1:2