Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Portugal Estrela da Amadora
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vau bereikt de bal nog maar net als eerste. Colares begaat een overtreding. Vau raakt geblesseerd tijdens het duel. da Madureza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Laranjeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Quadros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romcozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares onderschept slim de pass. Quadros rent richting de bal. Quadros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Estrela da Amadora 0:1

28e minuut.
Portimão geeft een lange en hoge pass. Colares is nu in balbezit. Firia verovert de bal door een tackle van achteren. Tripeiro is nu in balbezit. Tripeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Firia rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres speelt de bal door. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares draait met de bal, schiet en ... Pintado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mares kan de bal niet met de borst controleren. da Madureza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares onderschept slim de pass. Mares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Estrela da Amadora 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 51%, Estrela da Amadora 49%.
Sporting Portugal - Estrela da Amadora 0:2

72e minuut.
Klungelig pakt Colares de bal. Tripeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripeiro passt de bal zonder na te denken. Firia rent richting de bal. Firia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Romcozinho passt de bal in één keer door. Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxinhas speelt de bal door. Mares is nu in balbezit. Mares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 56%, Estrela da Amadora 44%.
Sporting Portugal - Estrela da Amadora 0:2