Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unidos da Chincha Vale Tudo FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Canavarro is nu in balbezit. Pinção is nu in balbezit. Pinção geeft een hoge lob. Loio rent richting de bal. Loio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rafa rent richting de bal. Confucio verovert de bal door een tackle van achteren. Salteiro is nu in balbezit. Confucio onderschept slim de pass. Confucio draait met de bal, schiet en ... Coura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canavarro zal de hoekschop nemen. Salteiro heeft problemen om de bal te vangen. Nobel Paz rent richting de bal. Nobel Paz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Loio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro onderschept slim de pass. Canavarro passt de bal in één keer door. Nobel Paz rent richting de bal. Nobel Paz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Salteiro is nu in balbezit. Peleja is nu in balbezit. Peleja passt de bal met de wreef. Fragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Alface zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salteiro is nu in balbezit. Confucio verovert de bal door een tackle van achteren. Confucio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Coura met een harde bal richting middenveld. Peleja kopt de bal weg. Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Nobel Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobel Paz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unidos da Chincha 45%, Vale Tudo FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unidos da Chincha - Vale Tudo FC 0:0

56e minuut.
Confucio geeft een lange en hoge pass. Caceteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nobel Paz rent richting de bal. Nobel Paz haalt uit met een fantastische trap. Coura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unidos da Chincha - Vale Tudo FC 1:0

71e minuut.
Rafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintas passt de bal in één keer door. Peleja rent richting de bal. Peleja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nobel Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobel Paz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unidos da Chincha - Vale Tudo FC 2:0

76e minuut.
Loio rent richting de bal. Loio geeft een lange en hoge pass. Quintas probeert naar een medespeler te passen. Pimba rent richting de bal. Pimba haalt uit met een fantastische trap. Vultão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unidos da Chincha - Vale Tudo FC 2:1

89e minuut.
Pimba rent richting de bal. Pimba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rasquilho de bal. Fragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Confucio kopt de bal weg. Daar is Silveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nobel Paz is nu in balbezit. Nobel Paz draait met de bal, schiet en ... Coura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unidos da Chincha 49%, Vale Tudo FC 51%.
Unidos da Chincha - Vale Tudo FC 2:1