Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Corvos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 834
Corvos JokerClub
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Cabedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabedo geeft een lange en hoge pass. Margal kopt de bal weg. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Queiroga verovert de bal door een tackle van achteren. Queiroga passt de bal in één keer door. Capitulino speelt de bal door. Klungelig pakt Cacheiro de bal. Cacheiro onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - JokerClub 0:1

16e minuut.
Cabedo geeft een hoge lob. Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Agria verovert de bal door een tackle van achteren. Margal onderschept slim de pass. Margal schiet op doel. Celeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cortês probeert naar een medespeler te passen. Margal heeft problemen om de bal te vangen. Margal speelt de bal door. Roseima rent richting de bal. Roseima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Santa passt de bal zonder na te denken. Cortês rent richting de bal. Roseima onderschept slim de pass. Roseima schiet op doel. Celeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corvos - JokerClub 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 36%, JokerClub 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corvos - JokerClub 1:1

69e minuut.
Neni rent richting de bal. Cortês verovert de bal door een tackle van achteren. Cortês speelt de bal door. Marmeleiro is nu in balbezit. Marmeleiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cortês is nu in balbezit. Margal onderschept slim de pass. Margal passt de bal met de wreef. Roseima rent richting de bal. Roseima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 31%, JokerClub 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corvos - JokerClub 1:1