Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Piracicaba Grêmio-FBPA
3 Tactiek 5def
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 68.6
very good Schieten excellent
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


4e minuut.
Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft de bal voor. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ... Vital probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - Grêmio-FBPA 0:1

9e minuut.
Avetissyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biever maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft een lange en hoge pass. da Europa maakt een snoekduik en kopt de bal. Vital verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rozvoda rent richting de bal. Rozvoda speelt de bal door. Possobom rent richting de bal. Possobom draait met de bal, schiet en ... Ernemann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clube Atlético Piracicaba - Grêmio-FBPA 1:1

34e minuut.
Possobom rent richting de bal. Hompel rent richting de bal. Possobom begaat een overtreding. Hompel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hompel kan niet meer verder spelen. Vaz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Punho de Ferro passt de bal met de wreef. Tajner onderschept slim de pass. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức geeft de bal voor. da Europa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Piracicaba 57%, Grêmio-FBPA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clube Atlético Piracicaba - Grêmio-FBPA 1:1

50e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Dupotey geeft de bal voor. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel. Ernemann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Europa raakt geblesseerd tijdens het duel. Punho de Ferro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vital maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Piracicaba - Grêmio-FBPA 1:2

67e minuut.
Alves geeft de bal voor. Ba met een sublieme pass. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Possobom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possobom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Biever controleert de bal met de borst. Avetissyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biever. Biever krijgt een gele kaart. Avetissyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Avetissyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Possobom springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rozvoda is nu in balbezit. Rozvoda passt de bal in één keer door. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan schiet op doel. Ernemann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clube Atlético Piracicaba - Grêmio-FBPA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Piracicaba 50%, Grêmio-FBPA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clube Atlético Piracicaba - Grêmio-FBPA 2:2