Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Maracamendes
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 38163
Aleph FC Atlético de Biribas
Aleph 532 VETinv Tactiek 20k
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
68.9 gemiddelde waardering 69.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Oliveros geeft de bal voor. Argazzi kopt de bal weg. Janheden is nu in balbezit. Janheden geeft de bal voor. Malcher maakt een snoekduik en kopt de bal. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iug rent richting de bal. Iug haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oliveros speelt de bal door. Janheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Janheden passt de bal in één keer door. Plavčić rent richting de bal. Plavčić haalt uit met een fantastische trap. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Janheden kopt de bal weg. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros geeft een hoge lob. Iug rent richting de bal. Iug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wziątka passt de bal zonder na te denken. Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal zonder na te denken. Dicá geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Campagnuolo onderschept slim de pass. Fengxian geeft een hoge lob. Iug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug schiet op doel. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleph FC - Atlético de Biribas 0:1

36e minuut.
Stančić geeft een hoge lob. Malcher is nu in balbezit. Malcher passt de bal met de wreef. Iug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Campagnuolo kopt de bal weg. Janheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Janheden passt de bal in één keer door. Plavčić is nu in balbezit. Plavčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Szpejna komt het veld opgelopen. Molak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleph FC 65%, Atlético de Biribas 35%.
Aleph FC - Atlético de Biribas 0:1

47e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Oliveros passt de bal in één keer door. Janheden is nu in balbezit. Janheden geeft een hoge lob. Molak springt en kopt de bal. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka met een sublieme pass. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aleph FC - Atlético de Biribas 1:1

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Medina niet meer kan verder spelen. Mirandinha komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Janheden geeft de bal voor. Molak is nu in balbezit. Malcher is nu in balbezit. Malcher schiet op doel. Mirandinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleph FC - Atlético de Biribas 1:2

59e minuut.
Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros geeft een lange en hoge pass. Plavčić kopt de bal weg. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Malcher is nu in balbezit. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrzecionkowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Batsalov is nu in balbezit. Batsalov geeft de bal voor. Plavčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Recine met een sublieme pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Luty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luty krijgt een gele kaart. Araszkiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Araszkiewicz kan niet meer verder spelen. Laborinho komt het veld opgelopen. Moreira Ferraro komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Campagnuolo geeft een hoge lob. Laborinho is nu in balbezit. Janheden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Janheden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Janheden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka passt de bal in één keer door. Peralta met een sublieme pass. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleph FC 55%, Atlético de Biribas 45%.
Aleph FC - Atlético de Biribas 1:2