Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águias FC Real Brasil FC
*2x2* Tactiek DefAla
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten formidable
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Varela met een sublieme pass. Klungelig pakt Rüzgaroğlu de bal. Sautua onderschept slim de pass. Sautua haalt uit met een fantastische trap. Betka bokst de bal weg. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:1

4e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Makoun met een sublieme pass. Bitetti rent richting de bal. Bitetti schiet op doel. Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautua speelt de bal door. Bitetti probeert naar een medespeler te passen. Andorka rent richting de bal. Andorka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:2

7e minuut.
Andorka is nu in balbezit. Andorka passt de bal zonder na te denken. Rüzgaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti onderschept slim de pass. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Betka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Makoun passt de bal zonder na te denken. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:3

10e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Bitetti onderschept slim de pass. Bitetti schiet op doel. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:4

12e minuut.
Varela heeft problemen om de bal te vangen. Cebolinha is nu in balbezit. Makoun speelt de bal door. Bitetti rent richting de bal. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Betka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Niwiński passt de bal zonder na te denken. Sautua is nu in balbezit. Sautua met een sublieme pass. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rüzgaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebolinha probeert naar een medespeler te passen. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:5

22e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Bitetti is nu in balbezit. Daar is Bitetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:6

23e minuut.
Varela speelt de bal door. Daar is Rüzgaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüzgaroğlu geeft een hoge lob. Bitetti probeert de bal aan de voet te houden. Bitetti schiet op doel. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andorka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bitetti de bal. Bitetti schiet op doel. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:7

27e minuut.
Betka met een sublieme pass. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun speelt de bal door. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti schiet op doel. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Betka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andorka rent richting de bal. Andorka schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Makoun probeert naar een medespeler te passen. Andorka is nu in balbezit. Andorka passt de bal in één keer door. Bitetti rent richting de bal. Bitetti schiet op doel. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüzgaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bitetti rent richting de bal. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:8

31e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bitetti onderschept slim de pass. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:9

32e minuut.
Varela met een sublieme pass. Daar is Rüzgaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti onderschept slim de pass. Bitetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rüzgaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha passt de bal in één keer door. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andorka is nu in balbezit. Andorka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:10

36e minuut.
Moros komt het veld opgelopen. Varela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rüzgaroğlu de bal. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros schiet op doel. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:11

37e minuut.
Inworp. Varela met een snelle inworp. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... Betka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:12

39e minuut.
Tselykh rent richting de bal. Tselykh passt de bal zonder na te denken. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Betka trapt de bal weg van het doel. Sautua kopt de bal weg. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:13

44e minuut.
Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun speelt de bal door. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 81%, Real Brasil FC 19%.
Águias FC - Real Brasil FC 0:13

48e minuut.
Rüzgaroğlu rent richting de bal. Moros onderschept slim de pass. Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Niwiński met een sublieme pass. Andorka speelt de bal door. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andorka is nu in balbezit. Andorka passt de bal met de wreef. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel. Betka bokst de bal weg.

50e minuut.
Tselykh trapt de bal weg. Varela kopt de bal weg. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:14

51e minuut.
Varela speelt de bal door. Daar is Rüzgaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros onderschept slim de pass. Moros draait met de bal, schiet en ... Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:15

55e minuut.
Makoun met een sublieme pass. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moros de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sautua de bal. Sautua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:16

56e minuut.
Finazzi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Moros probeert naar een medespeler te passen. Andorka is nu in balbezit. Andorka passt de bal in één keer door. Moros rent richting de bal. Moros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:17

59e minuut.
Cebolinha kopt de bal weg. Moros is nu in balbezit. Moros met een sublieme pass. Andorka is nu in balbezit. Andorka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:18

61e minuut.
Varela rent richting de bal. Sautua onderschept slim de pass. Sautua geeft de bal voor. Andorka probeert de bal met de borst te controleren. Andorka passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cebolinha probeert naar een medespeler te passen. Makoun speelt de bal door. Andorka probeert naar een medespeler te passen. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andorka is nu in balbezit. Andorka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:19

64e minuut.
Varela met een snelle inworp. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun passt de bal in één keer door. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel. Betka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Betka trapt de bal weg. Varela kopt de bal weg. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:20

68e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros schiet op doel. Betka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:21

69e minuut.
Makoun rent richting de bal. Makoun passt de bal zonder na te denken. Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros schiet op doel. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:22

70e minuut.
Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka passt de bal zonder na te denken. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:23

72e minuut.
Makoun rent richting de bal. Makoun geeft de bal voor. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:24

72e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka passt de bal met de wreef. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:25

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andorka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Makoun kopt de bal weg. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Moros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu passt de bal in één keer door. Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Véliz probeert naar een medespeler te passen. Moros rent richting de bal. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Moros draait met de bal, schiet en ... Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:26

84e minuut.
Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andorka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sautua kan de bal niet met de borst controleren. Betka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Véliz passt de bal zonder na te denken. Makoun met een sublieme pass. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:27

90e minuut.
Klungelig pakt Andorka de bal. Andorka met een sublieme pass. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - Real Brasil FC 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 83%, Real Brasil FC 17%.
Águias FC - Real Brasil FC 0:28