Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Areia A.A.Tchim
5212Sep2020 Tactiek 4231
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Andrysz met een sublieme pass. Róza is nu in balbezit. Landim begaat een overtreding. Landim krijgt een gele kaart. Róza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balandino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alcino krijgt zijn hoofd ertegen. Ndreu bokst de bal weg.

18e minuut.
Osiński onderschept slim de pass. Filipiak probeert naar een medespeler te passen. Tirano rent richting de bal. Tirano geeft de bal voor. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. Lacerda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lacerda niet meer kan verder spelen. Rocinha komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Haeze geeft een hoge lob. Tirano is nu in balbezit. Tirano geeft de bal voor. Filipiak springt en kopt de bal. Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - A.A.Tchim 1:0

32e minuut.
Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar geeft de bal voor. Klungelig pakt Żwirko de bal. Róza rent richting de bal. Róza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gomes da Costa is nu in balbezit. Róza verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Róza neemt de hoekschop. Alcino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kubot rent richting de bal. Kubot passt de bal in één keer door. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Andrysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - A.A.Tchim 2:0

42e minuut.
Haeze speelt de bal door. Tirano is nu in balbezit. Tirano passt de bal met de wreef. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 41%, A.A.Tchim 59%.
Areia - A.A.Tchim 2:0

53e minuut.
Tirano rent richting de bal. Tirano geeft de bal voor. Daar is Chấn Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Paal! Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tellechéa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haeze. Tellechéa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melgar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alcino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - A.A.Tchim 2:1

62e minuut.
Tirano passt de bal zonder na te denken. Fiel rent richting de bal. Fiel passt de bal zonder na te denken. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Payer geeft een hoge lob. Kubot met een sublieme pass. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano geeft een hoge lob. Filipiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - A.A.Tchim 3:1

76e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot passt de bal zonder na te denken. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano geeft de bal voor. Filipiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - A.A.Tchim 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 36%, A.A.Tchim 64%.
Areia - A.A.Tchim 4:1