Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataíde F.C Timinho F.C
5.21.2 DCC Tactiek P2A2MDmed
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 60.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


4e minuut.
Claverio is nu in balbezit. Birse is nu in balbezit. Birse speelt de bal door. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Cooper bokst de bal weg. Mărculescu heeft problemen om de bal te vangen. Paterno geeft een lange en hoge pass. Valgolio krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Przybylski kopt de bal weg. Methol probeert naar een medespeler te passen. Ignácio rent richting de bal. Ignácio geeft een lange en hoge pass. Przybylski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Paterno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korženevskis speelt de bal door. Kuler is nu in balbezit. Kuler schiet op doel. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alves. Methol raakt geblesseerd tijdens het duel. Trevisan komt het veld opgelopen. Mendez komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Trevisan met een snelle inworp. Mendez geeft een lange en hoge pass. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. Garamvölgyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - Timinho F.C 0:1

43e minuut.
Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przybylski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Methol wilt de vrije trap nemen. Garamvölgyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - Timinho F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 54%, Timinho F.C 46%.
Ataíde F.C - Timinho F.C 0:2

48e minuut.
Korženevskis geeft een lange en hoge pass. Bucătaru is nu in balbezit. Valgolio onderschept slim de pass. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - Timinho F.C 1:2

55e minuut.
Przybylski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surma komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ignácio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fadlala komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu passt de bal in één keer door. Kuler is nu in balbezit. Kuler geeft een hoge lob. Valgolio is nu in balbezit. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ataíde F.C - Timinho F.C 2:2

71e minuut.
Korženevskis speelt de bal door. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterno verovert de bal door een tackle van achteren. Paterno geeft de bal voor. Valgolio maakt een snoekduik en kopt de bal. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Paterno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drăgoi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Alen geeft een lange en hoge pass. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino begaat een overtreding. Delfino krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Drăgoi speelt de bal door. Kuler rent richting de bal. Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak geeft een lange en hoge pass. Valgolio krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper bokst de bal weg.

90e minuut.
Kuler probeert naar een medespeler te passen. Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis geeft de bal voor. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - Timinho F.C 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 45%, Timinho F.C 55%.
Ataíde F.C - Timinho F.C 3:2