Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mutuipe EC Fluminense SBS
Qualify Tactiek 3 teste
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 65.6
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


16e minuut.
Häberli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Weiner de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal met de wreef. Wiśniowiecki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson passt de bal met de wreef. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Kokeš rent richting de bal. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. Tsiggas bokst de bal weg.

27e minuut.
Furco rent richting de bal. Haak verovert de bal door een tackle van achteren. Haak met een sublieme pass. Mydlo rent richting de bal. Mydlo geeft een lange en hoge pass. Floreński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Tassi de bal. Tassi speelt de bal door. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Gatzka rent richting de bal. Gatzka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kuokštas rent richting de bal. Tassi onderschept slim de pass. Tassi met een sublieme pass. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tsiggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gatzka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilson de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Häberli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gatzka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 57%, Fluminense SBS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mutuipe EC - Fluminense SBS 0:0

47e minuut.
Furco verovert de bal door een tackle van achteren. Furco speelt de bal door. Häberli probeert naar een medespeler te passen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Furco bereikt de bal nog maar net als eerste. Furco speelt de bal door. Tocco rent richting de bal. Kokeš onderschept slim de pass. Kokeš schiet op doel. Tsiggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Doeltrap. Vidaurreta komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Galdós kopt de bal weg. Wiśniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - Fluminense SBS 0:1

61e minuut.
Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov geeft een lange en hoge pass. Tassi speelt de bal door. Häberli geeft de bal voor. Vidaurreta maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsiggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Haak speelt de bal door. Mydlo is nu in balbezit. Mydlo passt de bal met de wreef. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Floreński trapt de bal weg. Häberli is nu in balbezit. Häberli geeft de bal voor. Vidaurreta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mydlo is nu in balbezit. Spychalski onderschept slim de pass. Häberli is nu in balbezit. Häberli geeft een hoge lob. Vidaurreta krijgt zijn hoofd ertegen. Tsiggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Sergent speelt de bal door. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado passt de bal met de wreef. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tassi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gatzka de bal. Gatzka passt de bal met de wreef. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... Tsiggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Häberli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gatzka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - Fluminense SBS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 59%, Fluminense SBS 41%.
Mutuipe EC - Fluminense SBS 0:2