Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romano United Itaporã FC
Pokemon Tactiek copa
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Susurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel. Graffite bokst de bal weg.

9e minuut.
Riguer speelt de bal door. Strąk geeft een lange en hoge pass. Ianculescu probeert de bal aan de voet te houden. Hécquet rent richting de bal. Hécquet schiet op doel. Cageggi bokst de bal weg.

14e minuut.
Chen met een sublieme pass. Strąk geeft een lange en hoge pass. Stach rent richting de bal. Ödemiş onderschept slim de pass. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Graffite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Smiorcăilă met de inworp. Mirabelli rent richting de bal. Mirabelli passt de bal met de wreef. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Graffite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stach rent richting de bal. Flammang verovert de bal door een tackle van achteren. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romano United - Itaporã FC 0:1

40e minuut.
Flammang rent richting de bal. Flammang passt de bal met de wreef. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Stach heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romano United 63%, Itaporã FC 37%.
Romano United - Itaporã FC 0:1

65e minuut.
Klungelig pakt Sălăgeanu de bal. Sălăgeanu met een sublieme pass. Keloğlu met een sublieme pass. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai draait met de bal, schiet en ... Graffite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romano United 55%, Itaporã FC 45%.
Romano United - Itaporã FC 0:1