Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Audax Rio
copa Tactiek Vasco
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Montalenti is nu in balbezit. Manolikas rent richting de bal. Montalenti onderschept slim de pass. Montalenti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montalenti rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karsai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flammang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Audax Rio 1:0

8e minuut.
Hede passt de bal zonder na te denken. Pearce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sălăgeanu. Sălăgeanu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Eőry verovert de bal door een tackle van achteren. Eőry passt de bal in één keer door. Mazzilli rent richting de bal. Montalenti verovert de bal door een tackle van achteren. Montalenti haalt uit met een fantastische trap. Inga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai passt de bal in één keer door. Montalenti rent richting de bal. Montalenti schiet op doel. Inga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sălăgeanu met een sublieme pass. Mikkola rent richting de bal. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikkola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Itaporã FC - Audax Rio 1:1

27e minuut.
Eőry bereikt de bal nog maar net als eerste. Eőry geeft een lange en hoge pass. Mazzilli kopt de bal weg. Hede rent richting de bal. Hede geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Flammang rent richting de bal. Flammang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Grădescu geeft de bal voor. Karsai kopt de bal weg. Montalenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalenti haalt uit met een fantastische trap. Inga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 39%, Audax Rio 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itaporã FC - Audax Rio 1:1

53e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Montalenti met een sublieme pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chiculiţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flammang is nu in balbezit. Lima legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flammang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Montalenti neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Audax Rio 2:1

78e minuut.
Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Daar is Pearce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearce draait met de bal, schiet en ... Rapace maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Chiculiţă probeert de bal met de borst te controleren. Mazzilli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiculiţă. Mazzilli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mazzilli kan niet meer verder spelen. Insaurralde komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu met een sublieme pass. Chiculiţă met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Audax Rio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 47%, Audax Rio 53%.
Itaporã FC - Audax Rio 3:1