Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sancta Mariae FC Ferreiras bar
TDEF Tactiek dorgas
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten adequate
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Darovec rent richting de bal. Dobrea rent richting de bal. Darovec verovert de bal door een tackle van achteren. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Molitorys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Ferreiras bar 1:0

10e minuut.
Helmes geeft een hoge lob. Gavioli kopt de bal weg. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki draait met de bal, schiet en ... Munir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Glodzák geeft een lange en hoge pass. Daar is Wooi ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooi ling passt de bal zonder na te denken. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel. Molitorys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrea de bal onder controle te krijgen. Berliński is nu in balbezit. Monni onderschept slim de pass. Monni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Ferreiras bar 2:0

24e minuut.
Poloczek speelt de bal door. Carlos rent richting de bal. Darovec is nu in balbezit. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Molitorys probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aalberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalberts geeft de bal voor. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki geeft de bal voor. Matogrosso krijgt zijn hoofd ertegen. Munir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Munir probeert naar een medespeler te passen. Alfaro kopt de bal weg. Dobrea rent richting de bal. Carlos onderschept slim de pass. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Molitorys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Molitorys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 40%, Ferreiras bar 60%.
Sancta Mariae FC - Ferreiras bar 2:0

47e minuut.
Daar is Gavioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glodzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli begaat een overtreding. Gavioli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Šaulić geeft een lange en hoge pass. Wooi ling kopt de bal weg. Poloczek is nu in balbezit. Darovec rent richting de bal. Darovec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Poloczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek met een sublieme pass. Monni geeft een hoge lob. Carlos probeert de bal met de borst te controleren. Darovec is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darovec is nu in balbezit. Darovec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Ferreiras bar 3:0

80e minuut.
Piórko geeft de bal voor. Carlos rent richting de bal. Dobrea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobrea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 39%, Ferreiras bar 61%.
Sancta Mariae FC - Ferreiras bar 3:0