Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Apache F.C
copa Tactiek NOVA
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 48.3
excellent Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Ianculescu geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Flammang is nu in balbezit. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Forgács geeft de bal voor. Loncon probeert naar een medespeler te passen. Cageggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Keloğlu passt de bal met de wreef. Kaliciński geeft de bal voor. Ianculescu rent richting de bal. Nissilä verovert de bal door een tackle van achteren. Nissilä haalt uit met een fantastische trap. Cageggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Forgács geeft de bal voor. Plata controleert de bal met de borst. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata onderschept slim de pass. Plata geeft een lange en hoge pass. Cageggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 51%, Apache F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itaporã FC - Apache F.C 0:0

51e minuut.
Chiculiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sălăgeanu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Eőry rent richting de bal. Weśniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Weśniuk geeft de bal voor. Nissilä maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ödemiş rent richting de bal. Flammang is nu in balbezit. Forgács tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flammang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karsai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaliciński de bal. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 45%, Apache F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itaporã FC - Apache F.C 0:0