Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusa Portuguesa Everest - Mg
424 Lusa Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Płaskoczyński is nu in balbezit. Płaskoczyński geeft een lange en hoge pass. Dobek is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierson is nu in balbezit. Ivănescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ivănescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Pierson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 1:0

15e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bencsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bencsik krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Lio de bal. Lio speelt de bal door. Płaskoczyński rent richting de bal. Płaskoczyński geeft een lange en hoge pass. Beldeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 2:0

31e minuut.
Dillon speelt de bal door. Lozano kopt de bal weg. Klungelig pakt Pierson de bal. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Serfel geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu geeft een lange en hoge pass. Tukiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ulusan bokst de bal weg.

44e minuut.
Bencsik is nu in balbezit. Bencsik geeft een lange en hoge pass. Beldeanu kopt de bal weg. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 40%, Everest - Mg 60%.
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danayan komt het veld opgelopen. McMuller komt het veld opgelopen.

64e minuut.
McMuller met een sublieme pass. Tukiainen is nu in balbezit. Kalabić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tukiainen raakt geblesseerd tijdens het duel. McMuller komt bij de bal en schiet. Ulusan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 2:1

66e minuut.
Ivănescu is nu in balbezit. Denijs verovert de bal door een tackle van achteren. Denijs passt de bal zonder na te denken. Tukiainen is nu in balbezit. Tukiainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pâslariu rent richting de bal. Tukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pâslariu zal de hoekschop nemen. Tukiainen krijgt zijn hoofd ertegen. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalabić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 2:2

70e minuut.
Ðức Huy speelt de bal door. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierson maakt een afschuwelijke overtreding. Pierson krijgt een gele kaart. Ivănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bejan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lotzwik geeft de bal voor. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Danayan met een sublieme pass. Tukiainen is nu in balbezit. Tukiainen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 2:3

78e minuut.
Inworp. Végvári komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bencsik onderschept slim de pass. Bencsik geeft een lange en hoge pass. Lio geeft een lange en hoge pass. Beldeanu springt en kopt de bal. Dillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 49%, Everest - Mg 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lusa Portuguesa - Everest - Mg 3:3