Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Tereza F.C. Lusa Portuguesa
_451_ Tactiek 424 Lusa
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotzwik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lotzwik krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Eggenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramadhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotzwik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eggenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eggenstein neemt de penalty, wat een uithaal! Ulusan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
van Haaren is nu in balbezit. Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev speelt de bal door. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Lusa Portuguesa 1:0

18e minuut.
Nonchev geeft de bal voor. Daar is van Haaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein schiet op doel. Lotzwik probeert de bal aan de voet te houden. Ulusan bokst de bal weg.

20e minuut.
Kalabić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grelecki de bal. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys geeft een lange en hoge pass. Eggenstein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nonchev is nu in balbezit. Nonchev geeft een hoge lob. Paliga probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein schiet op doel. Ulusan bokst de bal weg.

26e minuut.
Ramadhan met een sublieme pass. Klungelig pakt Areco de bal. Areco probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Areco is nu in balbezit. Areco geeft een lange en hoge pass. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein schiet op doel. Ulusan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Nonchev geeft een hoge lob. Daar is Eggenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalabić rent richting de bal. Eggenstein onderschept slim de pass. Eggenstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pauka met een snelle inworp. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een lange en hoge pass. Eggenstein krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Lusa Portuguesa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 46%, Lusa Portuguesa 54%.
Santa Tereza F.C. - Lusa Portuguesa 2:0

48e minuut.
Ramadhan probeert naar een medespeler te passen. Paliga is nu in balbezit. Paliga probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Lusa Portuguesa 3:0

50e minuut.
Lio passt de bal in één keer door. Malenou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Areco. Areco krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Areco onderschept slim de pass. Areco passt de bal met de wreef. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft de bal voor. Eggenstein is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Lusa Portuguesa 4:0

52e minuut.
Eggenstein onderschept slim de pass. Eggenstein passt de bal zonder na te denken. Paliga rent richting de bal. Paliga geeft de bal voor. Eggenstein krijgt zijn hoofd ertegen. Ulusan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Klungelig pakt Ðức Huy de bal. Ðức Huy met een sublieme pass. Lio heeft problemen om de bal te vangen. Lio geeft de bal voor. Grelecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paliga met een sublieme pass. Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev met een sublieme pass. Pauka is nu in balbezit. Pauka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kalabić speelt de bal door. Porrón komt het veld opgelopen. Er-Rihani komt het veld opgelopen. Dajk komt het veld opgelopen. Asilefe komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nonchev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nonchev speelt de bal door. Areco is nu in balbezit. Areco passt de bal zonder na te denken. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy passt de bal zonder na te denken. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio geeft een lange en hoge pass. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Moik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki geeft de bal voor. Grelecki rent richting de bal. Malenou rent richting de bal. Malenou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nonchev passt de bal in één keer door. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga passt de bal met de wreef. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel. Ulusan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gruszecki met een snelle inworp. Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Huy probeert naar een medespeler te passen. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 47%, Lusa Portuguesa 53%.
Santa Tereza F.C. - Lusa Portuguesa 4:0