Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altrinchan CRUZEIRO FENOMENAL
NedStone Tactiek chumaço
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Radziszewski rent richting de bal. Przyjemski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przyjemski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda onderschept slim de pass. Buda met een sublieme pass. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin schiet op doel. Trojanowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Kafasis probeert naar een medespeler te passen. Åhblad met een sublieme pass. Garašanin rent richting de bal. Garašanin schiet op doel. Trojanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1

26e minuut.
Kafasis rent richting de bal. Kafasis geeft de bal voor. Garašanin kopt de bal weg. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Trojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fioravanzo is nu in balbezit. Fioravanzo met een sublieme pass. Przyjemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjemski geeft een hoge lob. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:1

32e minuut.
Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad rent richting de bal. Åhblad passt de bal met de wreef. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Radziszewski is nu in balbezit. Radziszewski speelt de bal door. Åhblad speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... Trojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Nesi passt de bal met de wreef. Makriev heeft problemen om de bal te vangen. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 61%, CRUZEIRO FENOMENAL 39%.
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:2

47e minuut.
Åhblad is nu in balbezit. Capote begaat een overtreding. Åhblad raakt geblesseerd tijdens het duel. Åhblad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Garašanin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Taras ... Strafschop! Garašanin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garašanin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:3

52e minuut.
Ociepa passt de bal zonder na te denken. Garašanin rent richting de bal. Garašanin passt de bal zonder na te denken. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. Trojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:4

57e minuut.
Åhblad kan de bal niet met de borst controleren. Åhblad speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:5

59e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa geeft de bal voor. Makriev controleert de bal met de borst. Garašanin verovert de bal door een tackle van achteren. Garašanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trojanowski probeert naar een medespeler te passen. Ociepa kopt de bal weg. Åhblad speelt de bal door. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Buda haalt uit met een fantastische trap. Trojanowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Taras passt de bal in één keer door. Slagalo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radziszewski. Slagalo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Slagalo kan niet meer verder spelen. Bellingham komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Taras probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal zonder na te denken. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:6

87e minuut.
Radziszewski rent richting de bal. Radziszewski met een sublieme pass. Capote probeert de bal aan de voet te houden. Garašanin rent richting de bal. Garašanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altrinchan 67%, CRUZEIRO FENOMENAL 33%.
Altrinchan - CRUZEIRO FENOMENAL 1:6