Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: Ipatingão
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20265
Vieira Foot Bal Club Mogi Mirim
442 Tactiek Sapão
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Alves Félix geeft de bal voor. Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Covoni geeft een lange en hoge pass. Hoang heeft problemen om de bal te vangen. Marcenaro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Mogi Mirim 0:1

17e minuut.
Samson probeert naar een medespeler te passen. Schupfer geeft de bal voor. Sackbein is nu in balbezit. Marcenaro verovert de bal door een tackle van achteren. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Covoni probeert naar een medespeler te passen. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samson. Samson krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Covoni onderschept slim de pass. Covoni geeft een lange en hoge pass. Marcenaro krijgt zijn hoofd ertegen. Alves Félix krijgt zijn hoofd ertegen. Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vondrka passt de bal in één keer door. Jarke is nu in balbezit. Jarke passt de bal met de wreef. Olguín rent richting de bal. Olguín haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Duim is nu in balbezit. Medaglia speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vondrka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duim krijgt zijn hoofd ertegen. van Hofwegen bokst de bal weg.

45e minuut.
Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Granjeiro zijn tegenspeler op de grond. Granjeiro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jarke raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarke met een snel genomen vrije trap. Duim springt en kopt de bal. van Hofwegen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieira Foot Bal Club - Mogi Mirim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 56%, Mogi Mirim 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieira Foot Bal Club - Mogi Mirim 1:1

67e minuut.
Daar is Lähteenperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covoni is nu in balbezit. Covoni passt de bal met de wreef. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jarke met de inworp. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños geeft de bal voor. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Românaş geeft een lange en hoge pass. Forsell kopt de bal weg. Klungelig pakt Lähteenperä de bal. Vondrka verovert de bal door een tackle van achteren. Vondrka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Bolaños passt de bal met de wreef. Românaş is nu in balbezit. Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Duim haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen bokst de bal weg.

90e minuut.
Schupfer passt de bal zonder na te denken. Noworyta rent richting de bal. Noworyta passt de bal met de wreef. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. Jaskot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 52%, Mogi Mirim 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieira Foot Bal Club - Mogi Mirim 1:1