Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Supremacy Fc
segura que vai.. Tactiek GOAL
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 57.7
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser geeft een hoge lob. Camal rent richting de bal. Camal draait met de bal, schiet en ... Valle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Dörnyei passt de bal in één keer door. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki met een sublieme pass. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal schiet op doel. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wientjes verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Øhlenschlæger de bal. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörnyei rent richting de bal. Dörnyei passt de bal zonder na te denken. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel. Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Damo heeft problemen om de bal te vangen. Dörnyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörnyei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Prutser de bal. De Prutser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Camal verovert de bal door een tackle van achteren. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser passt de bal met de wreef. Tymieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:1

22e minuut.
Tussen met de inworp. Dörnyei is nu in balbezit. Dörnyei met een sublieme pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen passt de bal in één keer door. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:2

25e minuut.
Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser passt de bal in één keer door. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:3

27e minuut.
Hołowczyc controleert de bal met de borst. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hołowczyc krijgt een gele kaart. Camal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tymieniecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:4

35e minuut.
Svinarov met een sublieme pass. Peściński is nu in balbezit. Camal rent richting de bal. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De Prutser is nu in balbezit. De Prutser passt de bal in één keer door. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal verovert de bal door een tackle van achteren. Camal draait met de bal, schiet en ... Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mussner rent richting de bal. Peściński rent richting de bal. Dörnyei met een sublieme pass. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki passt de bal met de wreef. Peściński speelt de bal door. De Prutser rent richting de bal. De Prutser draait met de bal, schiet en ... Valle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 84%, Supremacy Fc 16%.
Birita Boys - Supremacy Fc 0:4

48e minuut.
Tussen met een snelle inworp. Dörnyei probeert naar een medespeler te passen. Peściński met een sublieme pass. Camal rent richting de bal. Camal schiet op doel. Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Dörnyei met een sublieme pass. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński met een sublieme pass. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal schiet op doel. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:5

53e minuut.
Cervi verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes onderschept slim de pass. Wientjes geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Dörnyei verovert de bal door een tackle van achteren. Dörnyei geeft een hoge lob. Camal is nu in balbezit. Camal haalt uit met een fantastische trap. Valle bokst de bal weg.

57e minuut.
Hołowczyc geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dörnyei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser draait met de bal, schiet en ... Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Krustev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camal rent richting de bal. Camal geeft de bal voor. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Peściński met een sublieme pass. De Prutser rent richting de bal. De Prutser passt de bal met de wreef. Camal is nu in balbezit. Camal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Svinarov geeft de bal voor. Hołowczyc kopt de bal weg. Muzi heeft problemen om de bal te vangen. Camal is nu in balbezit. Camal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser geeft de bal voor. Jouve kopt de bal weg. Camal is nu in balbezit. Camal draait met de bal, schiet en ... Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muzi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tussen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tussen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jouve kopt de bal weg. Dörnyei geeft een lange en hoge pass. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:6

82e minuut.
Buitenspel voor Cervi. Goede buitenspelval van de verdediging. Dörnyei neemt vlug de vrije trap. De Prutser kopt de bal weg. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Supremacy Fc 0:7

84e minuut.
Muzi geeft een lange en hoge pass. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński met een sublieme pass. Klungelig pakt Tymieniecki de bal. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De Prutser rent richting de bal. De Prutser geeft een hoge lob. Muzi heeft problemen om de bal te vangen. Camal rent richting de bal. Camal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wientjes met een sublieme pass. Tussen heeft problemen om de bal te vangen. Tussen passt de bal zonder na te denken. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hordecki speelt de bal door. Tussen geeft de bal voor. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörnyei geeft een hoge lob. Camal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 82%, Supremacy Fc 18%.
Birita Boys - Supremacy Fc 0:7