Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E C Bahia SAO PAULO FC 2701
Training Tactiek travessa
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
4 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
38.7 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten excellent
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Gaviria rent richting de bal. Gaviria passt de bal met de wreef. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft de bal voor. Kazanowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cwojdziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Dzielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Dzielski bokst de bal weg.

7e minuut.
Tolvanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria geeft de bal voor. Kazanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dzielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 0:1

11e minuut.
Mazaropi heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazaropi. Mazaropi krijgt een gele kaart. Pałyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałyga wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mai Tuấn speelt de bal door. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Dzielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
da Guia rent richting de bal. da Guia passt de bal met de wreef. Freire probeert de bal met de borst te controleren. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta geeft een lange en hoge pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 0:2

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dzielski niet meer kan verder spelen. Lydersen komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Inworp. Cwojdziński met een snelle inworp. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria geeft een hoge lob. Kazanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
da Guia geeft de bal voor. Mai Tuấn kopt de bal weg. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft de bal voor. Kazanowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 0:3

33e minuut.
Sá Paiva met een sublieme pass. Cwojdziński speelt de bal door. Gaviria rent richting de bal. Gaviria geeft een lange en hoge pass. Pałyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Plantak geeft de bal voor. Pałyga is nu in balbezit. Janko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janko krijgt een gele kaart. Pałyga raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kazanowski neemt zijn aanloop. Lydersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 0:4

42e minuut.
Janko neemt vlug de vrije trap. Plantak is nu in balbezit. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros haalt uit met een fantastische trap. Arouca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 79%, SAO PAULO FC 2701 21%.
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 1:4

51e minuut.
da Guia geeft de bal voor. Sá Paiva kopt de bal weg. Daar is Cwojdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwojdziński geeft een hoge lob. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lydersen trapt de bal weg van het doel. Zambrotta kopt de bal weg. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria geeft een lange en hoge pass. Pałyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lydersen trapt de bal weg van het doel. Curtin kopt de bal weg. Mai Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Barros rent richting de bal. Barros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cwojdziński met een sublieme pass. Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sá Paiva geeft de bal voor. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva passt de bal met de wreef. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mazaropi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaviria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga geeft een hoge lob. Lydersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tolvanen speelt de bal door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Sá Paiva met een snelle inworp. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 1:5

64e minuut.
Gaviria passt de bal zonder na te denken. Pałyga rent richting de bal. Pałyga geeft een lange en hoge pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lydersen met een harde bal richting middenveld. Curtin kopt de bal weg. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros schiet op doel. Arouca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 2:5

71e minuut.
Plantak onderschept slim de pass. Plantak geeft een hoge lob. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 2:6

72e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft een lange en hoge pass. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 2:7

73e minuut.
Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Remelexo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zambrotta met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mazaropi de bal. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barros stond buitenspel. Plantak neemt vlug de vrije trap. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Curtin met een sublieme pass. Tolvanen probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński met een sublieme pass. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Lydersen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cwojdziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel. Lydersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 2:8

85e minuut.
da Guia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kazanowski heeft problemen om de bal te vangen. Freire geeft een hoge lob. Barros is nu in balbezit. Klungelig pakt Barros de bal. Barros haalt uit met een fantastische trap. Arouca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 80%, SAO PAULO FC 2701 20%.
E C Bahia - SAO PAULO FC 2701 2:8