Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teresina city bulls Carnaval
7 Tactiek contravolantes
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Suárez Betancort onderschept slim de pass. Bernardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piskun bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso draait met de bal, schiet en ... Rakočević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kandilli probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Noriega kopt de bal weg. Flores geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Montana onderschept slim de pass. Montana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Oltean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Úri de bal. Úri passt de bal in één keer door. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă passt de bal in één keer door. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - Carnaval 0:1

32e minuut.
Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso passt de bal met de wreef. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teresina city bulls - Carnaval 1:1

34e minuut.
Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă rent richting de bal. Piigert verovert de bal door een tackle van achteren. Piigert geeft een lange en hoge pass. Suárez Betancort maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakočević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Văn Phương geeft een hoge lob. Barroso is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bernardo ... Strafschop! Barroso raakt geblesseerd tijdens het duel. Suárez Betancort kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 48%, Carnaval 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teresina city bulls - Carnaval 1:1

46e minuut.
Chacón passt de bal zonder na te denken. Qassemi geeft de bal voor. Piskun is nu in balbezit. Suárez Betancort verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Betancort geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Piigert met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskun begaat een overtreding. Piskun krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Suárez Betancort maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakočević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - Carnaval 2:1

64e minuut.
Kandilli onderschept slim de pass. Kandilli geeft een hoge lob. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Dodrescu passt de bal in één keer door. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Montana is nu in balbezit. Montana geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Văn Phương kopt de bal weg. Klungelig pakt Arventi de bal. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. Rakočević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - Carnaval 3:1

83e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso passt de bal met de wreef. Kandilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandilli geeft een lange en hoge pass. Suárez Betancort springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Văn Phương passt de bal met de wreef. Flores speelt de bal door. Barroso is nu in balbezit. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort schiet op doel. Rakočević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flores geeft een hoge lob. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. Rakočević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 33%, Carnaval 67%.
teresina city bulls - Carnaval 3:1