Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urso panda Esporte Clube Pinheiros
sai da frente Tactiek luiz
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Damjanov geeft de bal voor. Garner is nu in balbezit. Großkreutz onderschept slim de pass. Großkreutz schiet op doel. Langlois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Thomas met de inworp. Indares probeert naar een medespeler te passen. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft een hoge lob. Damjanov kopt de bal weg. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - Esporte Clube Pinheiros 1:0

19e minuut.
Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bierzyński geeft de bal voor. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Niemyski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomas met een snelle inworp. Indares geeft de bal voor. Großkreutz springt en kopt de bal. Langlois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - Esporte Clube Pinheiros 2:0

27e minuut.
Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - Esporte Clube Pinheiros 3:0

35e minuut.
Radłowski speelt de bal door. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik met een sublieme pass. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Olarán passt de bal in één keer door. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares begaat een overtreding. Indares krijgt een gele kaart. Car wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Car kan niet meer verder spelen. Hunsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 25%, Esporte Clube Pinheiros 75%.
urso panda - Esporte Clube Pinheiros 3:0

47e minuut.
Damjanov rent richting de bal. Damjanov passt de bal zonder na te denken. Indares met een sublieme pass. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Langlois speelt de bal door. Indares kopt de bal weg. Daar is Garner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanov rent richting de bal. Damjanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - Esporte Clube Pinheiros 4:0

67e minuut.
Indares passt de bal zonder na te denken. Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorąży. Damjanov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Indares neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Langlois bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niemyski trapt de bal weg. Thomas kopt de bal weg. Indares rent richting de bal. Indares met een sublieme pass. Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Thomas passt de bal zonder na te denken. Hunsoy geeft een lange en hoge pass. Da Silva kopt de bal weg. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 26%, Esporte Clube Pinheiros 74%.
urso panda - Esporte Clube Pinheiros 4:0