Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros Umuarama F.C.
luiz Tactiek T-5212-DeAvALE-1
47% Balbezit 53%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Zdunik met een sublieme pass. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec passt de bal met de wreef. Pérez Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Gómez schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Garner geeft een hoge lob. Šlégl geeft een hoge lob. Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saccardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Gómez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Saccardi passt de bal in één keer door. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez passt de bal in één keer door. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec haalt uit met een fantastische trap. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Saccardi passt de bal in één keer door. Lipiec rent richting de bal. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Langlois probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:1

30e minuut.
Saccardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Gómez de bal. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Kopa-Ostrowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saccardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Saccardi met een snelle inworp. Yağmur met een sublieme pass. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Car probeert de bal aan de voet te houden. Zdunik rent richting de bal. Zdunik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:2

41e minuut.
Yağmur rent richting de bal. Yağmur met een sublieme pass. Zdunik speelt de bal door. Lipiec rent richting de bal. Lipiec schiet op doel. Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Indares speelt de bal door. Peláez rent richting de bal. Šlégl begaat een overtreding. Šlégl krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Frigeni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 78%, Umuarama F.C. 22%.
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Chorąży de bal. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec passt de bal in één keer door. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ... Langlois bokst de bal weg. Car probeert naar een medespeler te passen. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:3

51e minuut.
Zdunik rent richting de bal. Zdunik passt de bal in één keer door. Lipiec rent richting de bal. Lipiec draait met de bal, schiet en ... Langlois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Frigeni is nu in balbezit. Frigeni passt de bal zonder na te denken. Zdunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunik geeft een hoge lob. Lipiec krijgt zijn hoofd ertegen. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Salovaara heeft problemen om de bal te vangen. Yağmur is nu in balbezit. Yağmur speelt de bal door. Zdunik rent richting de bal. Zdunik geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yağmur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunik geeft een lange en hoge pass. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:4

82e minuut.
Daar is Zdunik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdunik speelt de bal door. Garner is nu in balbezit. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:5

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yağmur met de inworp. Zdunik is nu in balbezit. Zdunik draait met de bal, schiet en ... Frigeni krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 90%, Umuarama F.C. 10%.
Esporte Clube Pinheiros - Umuarama F.C. 0:6