Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.07
  • Stadion: bumer arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13261
SAO PAULO FC 2701 Carrapatos F.C
travessa Tactiek cfc 3
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačírek rent richting de bal. Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga schiet op doel. Kretek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 1:0

16e minuut.
Gaviria geeft een hoge lob. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski onderschept slim de pass. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Kretek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 2:0

18e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Kazanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 3:0

23e minuut.
Kretek trapt de bal weg. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szklanka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta passt de bal met de wreef. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. Kretek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 4:0

33e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. Pałyga is nu in balbezit. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Kretek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sá Paiva kopt de bal weg. Rezoagli rent richting de bal. Cwojdziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezoagli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rezoagli kan niet meer verder spelen. Cigano komt het veld opgelopen. Sutryk met een snel genomen vrije trap. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mai Tuấn geeft een hoge lob. Sutryk is nu in balbezit. Kazanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 33%, Carrapatos F.C 67%.
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 5:0

53e minuut.
Faveri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cwojdziński met de inworp. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazanowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mai Tuấn onderschept slim de pass. Mai Tuấn geeft een lange en hoge pass. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. Kretek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. Gaviria heeft problemen om de bal te vangen. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. Kretek bokst de bal weg.

70e minuut.
Plantak passt de bal in één keer door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kačírek rent richting de bal. Szklanka is nu in balbezit. Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 6:0

76e minuut.
Tolvanen onderschept slim de pass. Tolvanen geeft de bal voor. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Kretek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gaviria onderschept slim de pass. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Mai Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 6:1

82e minuut.
Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria onderschept slim de pass. Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft de bal voor. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Kretek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 7:1

87e minuut.
Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk geeft een hoge lob. Tolvanen kopt de bal weg. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Gaviria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałyga rent richting de bal. Kačírek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pałyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazanowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Zambrotta met een sublieme pass. Sá Paiva speelt de bal door. Klungelig pakt Cwojdziński de bal. Cwojdziński geeft een hoge lob. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 26%, Carrapatos F.C 74%.
SAO PAULO FC 2701 - Carrapatos F.C 7:1