Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Olimpykes
copa2 Tactiek 2-4-6-0
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Braga passt de bal zonder na te denken. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal. Sezer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Olimpykes 1:0

19e minuut.
Daar is Drago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal in één keer door. Braga rent richting de bal. Braga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Olimpykes 2:0

35e minuut.
Buco probeert de bal met de borst te controleren. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buco begaat een overtreding. Wilkoszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drago neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Braga kopt de bal weg. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arnaudeau is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 29%, Olimpykes 71%.
Os Maneta - Olimpykes 2:0

48e minuut.
Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braga. Kołacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avagianos komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Estela speelt de bal door. Gabelli rent richting de bal. Gabelli geeft de bal voor. Vågen is nu in balbezit. Vågen draait met de bal, schiet en ... Arencibia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Châtel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Drago is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avagianos. Drago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vernola komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Matogrosso passt de bal in één keer door. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams geeft een hoge lob. Wilkoszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Olimpykes 3:0

85e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Matogrosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matogrosso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 43%, Olimpykes 57%.
Os Maneta - Olimpykes 3:0