Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGB stars San Andreas Ryder Fan
442 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 27.7
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane speelt de bal door. Klungelig pakt Stars de bal. Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Stars geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Moriri de bal. Changwe rent richting de bal. Freeguard begaat een overtreding. Changwe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stars neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Freeguard geeft een hoge lob. Perrot rent richting de bal. Perrot passt de bal met de wreef. Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Krumm is nu in balbezit. Daar is Krumm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krumm passt de bal in één keer door. Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Czuma is nu in balbezit. Changwe onderschept slim de pass. Changwe draait met de bal, schiet en ... Trumiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Krumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngobe probeert naar een medespeler te passen. Mabedi speelt de bal door. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB stars 50%, San Andreas Ryder Fan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MGB stars - San Andreas Ryder Fan 0:0

49e minuut.
Czuma geeft een hoge lob. Krumm rent richting de bal. Biyela begaat een overtreding. Krumm raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Czuma geeft de bal voor. Perrot rent richting de bal. Perrot passt de bal in één keer door. Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tuchewicz onderschept slim de pass. Tuchewicz geeft de bal voor. Inworp. Deane met de inworp. Changwe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Krumm geeft de bal voor. Ellis kopt de bal weg. Moriri is nu in balbezit. Changwe rent richting de bal. Changwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stars bereikt de bal nog maar net als eerste. Stars passt de bal in één keer door. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB stars 41%, San Andreas Ryder Fan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MGB stars - San Andreas Ryder Fan 0:0