Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Merseyside Blackburn Rovers :)
451 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Marrón rent richting de bal. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu speelt de bal door. Lewis rent richting de bal. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mnakwende trapt de bal weg van het doel. Sixaba kopt de bal weg. Rajz rent richting de bal. Borman verovert de bal door een tackle van achteren. Borman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamados rent richting de bal. Niţu is nu in balbezit. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Mnakwende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merseyside - Blackburn Rovers :) 0:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ewen trapt de bal weg. Borman speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merseyside 49%, Blackburn Rovers :) 51%.
FC Merseyside - Blackburn Rovers :) 0:1

53e minuut.
Del Piero met de inworp. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Lewis met een sublieme pass. Eriksrud rent richting de bal. Eriksrud geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mnakwende trapt de bal weg van het doel. Eriksrud is nu in balbezit. Sixaba begaat een overtreding. Eriksrud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eriksrud kan niet meer verder spelen. Bedingfield komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu met een sublieme pass. Tsamados is nu in balbezit. Tsamados draait met de bal, schiet en ... Mnakwende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merseyside - Blackburn Rovers :) 0:2

73e minuut.
Borman met een sublieme pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niţu de bal. Niţu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Torneio bereikt de bal nog maar net als eerste. Murape onderschept slim de pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merseyside 48%, Blackburn Rovers :) 52%.
FC Merseyside - Blackburn Rovers :) 0:2